Fenerbahçe bizden korkmuş herhalde. Bu anket sonucunu Porto maçına bağlamamak lazım.Çünkü derbilere bambaşka bir gözle bakılması lazım.Hem bir yenilgide takımını desteklemekten vazgeçen bir taraftar da ilk defa görüyorum.Üstünlüğümüz ankette ortada maça nasıl yansır bilemem ama Fenerbahçe taraftarları güvenini kaybetmiş herhalde Kadıköy'e çekirdek çıtlatmaya gelecekler bu sonuca bakarsak.. Neyse orası pek önemli değil Beşiktaş taraftarları için. Evet maç hakkında yorum ve tahmin yapalım. Ben 3-0 KARAKARTAL yener diyorum..
önemli maçtan kasıt derbiyse şöyle bir açıklamaya yapayım.
öncelikle derbi nedir?
derbi:Aynı şehirin 2 takımının karşılaştığı maç.
örnek verecek olursak:Galatasaray - Fenerbahçe Beşiktaş - Fenerbahçe Galatasaray - Beşiktaş Göztepe - Altay Gençlerbirliği - Ankaraspor Ankaragücü - hacettepe
bu şekilde bu liste uzar gider. o yüzden ne olursa olsun lig maçları bu başlık altında tartışılmalıdır.
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
Tamam da bu derbilerden önemli olanları 4 büyüklerin birbirleriyle yaptıkları maç değil midir zaten. Senin yaptığın liste gibi bu konuşma uzar gider o yüzden maç hakkında yorum yapmak daha güzel.