|
Yazar |
Konu  |
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 16/03/2009 : 16:01:18
|
Bayağıdır iyi gidiyoruz, nazar değmesin.. Haftaya Sivas'ı yenersek bu iş olur diyorum. Çünkü o zaman derbilere karşı kredili olmuş olacağız. Krediden kasıt yenilsek bile liderlik koltuğunda kalacağız. Tabii 10 haftalık süreç çok uzun herşey değişebilir ama Beşiktaş Sivas'ı da yenerse artık oradan bırakmaz ve derbilere kredili girerek büyük bir avantaj yakalamış olur. Takım olarak iyi oynuyoruz. Takım olmayı başarabildik en sonunda. Bu cümleyi söylememdeki en büyük etken Fabian Ernst'tir. Takımı takım yapan şu an Fabian Ernst. İlk devreye göre bayağı bir değişim olduğu gözlenmekte 2009 daki maçlarımıza bakılarak.. Gerçekten aradığımız bölgeye yapılan bir transfer olmamış olabilir ama takımı ayakta tutan ve takımı hırslandıran bir transfer olduğu düşüncesindeyim. Özellikle son maçta(Gençlerbirliği) takımı ayakta tutan isim oldu.60. dakikaya kadar bence Ernst'in sayesinde ayakta kaldık. Benim bildiğim Beşiktaş o maçta 60. dkya kadar çoktan oyundan bezmiş,artık gol atamayacağı düşüncesi beyinlere kazınmış bir Beşiktaş'tı. Fakat bunu değiştirmede Ernst'in katkısı çok büyük oldu.Bu bahsettiğim 60.dk da Gençlerbirliği maçı olarak konuşuyorum. Zaten 60'tan sonra HOLOSKO girdi ve maçı kopardık orada.İnşallah böyle devam eder ve bu sene şeytanın bacağını kırmayı başarabiliriz. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 05/04/2009 : 10:07:39
|
Şampiyon olacağız Beşiktaş'ım bu sene... ;) |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 13/04/2009 : 16:01:42
|
Kendi kendime bu bölüme yazmaya devam edeceğim. Üst üste ileti atmanın doğru olmadğını biliyorum ama attığım mesajların zamanlarına bir bakın. Öncelikle dünyanın en büyük 3.derbisi olan galatasaray- fenerbahçe maçını tartışmak istiyorum. Akşam tam bir rezillik yaşadı Türk futbolu. Maçtaki kepazeliğe bir de maçtan sonra takımlar tarafından yapılan yorumlar eklendi. Fenerbahçe ve Galatasaray ligde kendilerinden başka iyi takım görmemeye başlamışlar. Ama dün sahada ne kadar büyük olduklarını gösterdiler. Ve geçmişteki başarılarının hep devam edeceğini ve zirvede hep kendilerinin olacağını zannediyorlar, bu durumu hazmedemeyerek isyan ediyorlar. Bu zihniyet içerisinde olan herkesi kınıyorum. Futbol maçı mı izledik boks maçı mı belli değildi zaten. Peki sonuçta ne oldu? Şampiyonluk şansları büyük ölçüde bitti. Bir sürü kayıp.. Ben gayet keyifle izledim kendi açımdan fakat Türk futbolu adına da gerçekten üzüldüm. Yazıklar olsun Fenerbahçe ve Galatasaray.. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 13/04/2009 : 18:33:10
|
alıntı: sdal188 tarafından yazılan:
Kendi kendime bu bölüme yazmaya devam edeceğim. Üst üste ileti atmanın doğru olmadğını biliyorum ama attığım mesajların zamanlarına bir bakın. Öncelikle dünyanın en büyük 3.derbisi olan galatasaray- fenerbahçe maçını tartışmak istiyorum. Akşam tam bir rezillik yaşadı Türk futbolu. Maçtaki kepazeliğe bir de maçtan sonra takımlar tarafından yapılan yorumlar eklendi. Fenerbahçe ve Galatasaray ligde kendilerinden başka iyi takım görmemeye başlamışlar. Ama dün sahada ne kadar büyük olduklarını gösterdiler. Ve geçmişteki başarılarının hep devam edeceğini ve zirvede hep kendilerinin olacağını zannediyorlar, bu durumu hazmedemeyerek isyan ediyorlar. Bu zihniyet içerisinde olan herkesi kınıyorum. Futbol maçı mı izledik boks maçı mı belli değildi zaten. Peki sonuçta ne oldu? Şampiyonluk şansları büyük ölçüde bitti. Bir sürü kayıp.. Ben gayet keyifle izledim kendi açımdan fakat Türk futbolu adına da gerçekten üzüldüm. Yazıklar olsun Fenerbahçe ve Galatasaray..
Haha xD Derbi rezaleti hakkaten. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 13/04/2009 : 19:01:35
|
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'IM OOOLEY demek kalıyor bize xD Tam tatsız bir maç diye düşünüyordum ki oyuncular da bunu düşünmüş olmalı sporun başka alanlarında (Boks gibi) oyunlar sergilemeye başladılar. Sabri ve Emre Aşık denen 2 şerefsiz yüzünden derbi böyle oluyor, ne yapalım. Fenerbahçe'nin kaleyi ilk bulan şutu zaten 87'de miydi neydi Roberto Carlos ile 40 metreden. Galatasaray'ın hatırladığım 2 şutu var sadece.. İki takım da birbirinden rezildi ve böyle bitmesi de bu oyuna göre doğal oldu. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|