|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 24/05/2009 : 23:01:35
|
Var artık! Dankek 8 kat keki çıka.. -Saçmalama hakkınız dolmuştur.xP
Neyse, kupa maçındaki taktiği denedi Mustafa Denizli(ilk yarı yat ve rakibi yor, 2. yarı hücum yap); ama 2. yarı başladığı gibi yenilen gol maçı zora soktu. Penaltı yerine bir sarı kart kazandık Yusuf'un bacağı biçilince.. Maç pozisyon olarak ortadaydı, topa sahip olma yüzdesi GS'de olsa da; ama dk 75'ten sonra Galatasaray fırtına oldu esti BJK yarısahasında. Maçın kalan kısımlarını TS ve FB maçlarında geçirdim, dayanamadım. Arda maçın yıldızıydı bence; ancak ona uyum sağlayabilen bir tek Baros'tu ve birbirlerini besleyemediler maç içinde.
Baros deyince aklıma geldi: kaleciyi yatırdıktan sonra Sabri'nin önüne çıkardı ve Sabri boş kaleye atamadı. Sonrasında Baros'un ifadesi "Niye attım ki ben buna?!" şeklindeydi, orada bayağı gülmüştüm xD |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 24/05/2009 : 23:45:04
|
Maç içinde gerilim bazen yüksek seviyeye çıktı bazen alçaldı fair play ve hırs(kazanma hırsı)bir aradaydı.
Maç benim gözümde şöyle geçti.İlk 2 dakikada Bjk bir baskı kurdu baskıyı hissettim gerçekten ben takımım gol yedikten sonra moralim çok bozulur(özellikle böyle maçlarda)ve tehlikeyi önceden sezmiştim.Sonra karşılıklı ataklar oldu,Gs yoğun pas trafiğiyle rakibi yormaya çalıştı.Net pozisyonlar da yakaladı -özellikle Baros'un Sabri'yi tanıyamaması sebebiyle kaçırılan pozisyon kader anıydı-ama bunları bir türlü değerlendiremedik.Ve ilk yarının bitimine doğru kazanılan bir duran toptan golü yedik-mehmet topal'ın olaganüstü top çıkarısıyla-fena bozuldum.
İkinci yarı başladı mükemmel başladı Gs.Baros yine bi gol kaçırdı ama Kewell bunu unutturdu bize.Daha sonra Gs galibiyet golünü ararken hafiften açıklar vermeye basladı.Bireysel Hatalar mı dersin,Orkun'un komedi davranısları mı dedim gidiyor bu maç ve Sabri olay adam topu Yusuf'a kaptırdı o da orta açarken önüne düştü gol oldu.70 den sonra gol şansları yakaldık ama yine değerlendiremedik.Topla oynama yüzdeleri de her şeyi ifade ediyordu.Maç bitti ama kendinize bi sorun hakla mı kazandınız acaba yoksa şansla mı onu merak ediyorum.
Şampiyon olsanız da bir şey sölemem onca maçın emeği var.Maç içinde gol yeme riski de vardı bjknin ama maç sonrasında sanki hiç gerilmemişler gibi kek falan ifadeler yakışmadı diyorum.
|
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 25/05/2009 : 15:31:48
|
Sabri ve Mehmet Topal maçın yıldızlarıydı. (!) |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 25/05/2009 : 16:34:00
|
Arkadaşlar çok güzel anlatmışlar zaten maçın detayı hakkında söylenecek bir şey kalmamış.. Fakat şans olayına gelince. Bence yok öyle birşey. Kötü bir sezon geçirdiğiniz apaçık ortada e şampiyonlar ligi iddianız yok ki bu maçla da uefa da sanırım riske girdi. Yani daha hala kaybettiğiniz bir maça şans diyorsunuz. Gayette alnımızın teriyle hakederek kazandık. Sizin defans oyuncularınızın hatası bizim şansla maçı kazandığmız anlamına gelmez tersine sizin eksikliğiniz anlamına gelir. Ayrıca duran toptan gol atmanın da şansla alakası olmadığını düşünüyorum. Kabul genelde Galatasaray bastırdı ama bizim de gayet akıllıca ve şampiyonluk yarışının içinde olmamızdan kaynaklanan telaşla temkinli ve oyunu kendi yarıalanımızda kabul etmemiz gayet normaldi. Zaten şampiyonluğa 1-2 hafta kalan zaman içerisinde şampiyonluk şansı olan takımlardan iyi futbol beklenmez. Önemli olan 3 puandır. Onu aldığımız için de çok mutluyuz. Ben hala kesin şampiyonuz demiyorum ama çok önemli bir engeli aştığımıza inanıyorum. Son 90 dakikayı da galibiyetle tamamlayıp Denizli'de 6 yıllık hasrete son vermek istiyoruz. İnşallah ta başaracağız.
Not:6-7 hafta önce bu maç için benimle iddialaşan inter23'e de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum  |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 25/05/2009 : 18:35:24
|
Galatasaray'ın topla oynama yüzdesine bakarak iyi oynadığını çıkarmamalıyız bence. BJK yorgun olduğu için maç boyu yattı ve top da santra bölgesinde GS'lilerin ayağında dolaştı durdu. Gol pozisyonları yakalamadı mı, yakaladı tabii; ama BJK'ninkiler?..
O "kek" kısmı benim mesajımaysa reklamdan alıntı yaptım, maç yorumu değil x)
Şu Sabri'nin bir an önce GS'den atılması dileğiyle bu mesajı sonlandırıyorum. Bu kadar kaba, çirkef ve akılsız bir kişi futbol klüplerine alınmamalı... |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|