Türk telekom beşiktaş'ı 79-74 yenerek seride durumu 2-1 e getirdi.El amin maça damgasını vuran isim oldu, gerçekten inanılmaz oynadı.Hele hele 2.yarıdaki performansı inanılmazdı. Attığı üçlüklerle,içeriye girip beşiktaş pivotlarını zorlamasıyla gerçekten sahanın en iyisiydi.Tebrik ediyorum. Süper oynadı.Beşiktaş ta shoumpert ın 10 sayıda kalışı maçı kaybedişindeki en önemli etken diye düşünüyorum.İşte o oynamynca halimiz böyle oluyor:)
Beko basketbol liginde fenerbahçe ülker dün akşam efes pilsen i yenerek seriyi 3-0 yaptı ve finale adını yazdıran ilk ekip oldu.Willie solomon un oyunun ilk yarısındaki performansıyla maçı kazandıklarını düşünüyorum.Bir tek willie değil bütün takım olarak fenerbahçe ilk yarıyı mükemmel oynadı ve efesin 3.ve 4.periyotlardaki çabası maçı kazanmaya yetmedi.Bu akşam saat 19:30 da başlayacak Türk telekom-Beşiktaş maçında eğer türk telekom beşiktaş'ı yenmeyi başarabilirse fenerbahçe nin rakibi olmaya hak kazanacak.Bu akşam da heyecanlı bir maç bizleri bekliyor..İnşallah bugün shumpert'ın günü olur ve durumu 2-2 ye getiririz.Çünkü preston shumpert gününde olduğu zaman taraftar inanılmaz coşuyor ve takım kendine geliyor.Kısacası takımı ateşleyen bir oyuncu niteliğinde shumpert.İnşallah bugün bize galibiyeti getiren oyuncu olur. (Bu arada el amin'i nasıl durdurcz yaw:)) )