|
Yazar |
Konu |
inter_23
Yönetici
Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/05/2008 : 13:51:36
|
Boston beni çok şaşırttı.. Kesinlikle favorim onlardı, ama bu kadar seviyesi belli olan takıma zorlandıysalar, ilerde kim bilir neler yaparlar... Orlando - Detroit eşleşmesini de heyecanla takip ediyorum... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye
Turkey
İleti 970 |
İletim - 04/05/2008 : 18:23:58
|
benim favorim olan hornets ile spurs'ün eşleşmeside çekişmeli olacak bide bu nba playoffs konularını konusunda konuşsak :)
|
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1597 |
İletim - 06/05/2008 : 16:42:21
|
ORL 93 - 100 DET SAS 84 - 102 NOH
New Orleans ve Detroit seride 2-0 öne geçip büyük avantaj sağladılar Lakers çıkmayı başarabilirse büyük ihtimal karşısında New Orleans'ı görecektir.Bu gece de Cleveland - Boston serisinin ilk maçı var. Şahsen ben Atlanta karşısında o kadar zorlanan Boston'a pek şans vermiyorum bu seride... Tabi takımda 3 tane dev var ne yapacakları da pek belli olmaz onların. Bence Konferans Finalleri ve tabiki büyük Final muhteşem bir çekişmeye sahne olacak... Lakers umarım Utah'a karşı 2. maçı kazanabilir 1-0 gibi bir avantajları var... Şimdiden sabırsızlanıyorum. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1666 |
İletim - 06/05/2008 : 16:57:18
|
Yannız Boston kazanması gereken tüm maçları bayaa bi sayı farkıyla kazandı.Ben yenildikleri maçları kesinlikle konsantrasyondan kaybettiklerini düşünüyorum.Doğu 8. ile karşılaşıyorsunuz tabiki böyle şeyler olabilir.Ama LeBron ve arkadaşlarını küçümserseniz çok feci sorunlar yaşarsınız.Bu arada bence LeBron biraz yavaşlatılırsa Boston seride çok zorlanmaz. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1597 |
İletim - 06/05/2008 : 16:58:46
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
.Ama LeBron ve arkadaşlarını küçümserseniz çok feci sorunlar yaşarsınız.Bu arada bence LeBron biraz yavaşlatılırsa Boston seride çok zorlanmaz.
+1..
Ancak Lebron'u durdurmakta pek kolay değil bunun için oyuncularından birini feda etmeleri gerekebilir. :P :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
Konu |
|
|
|
|