AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 Olimpiyatlar 2012 İstanbul Aday Oylaması
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 10/04/2008 :  18:01:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2012 olimpiyatları için İstanbul 9 aday şehirden biri. Şu anda İstanbul oylamada birinci durumda!...Moskovadan sadece 50.000 oy önde...

Haydi arkadaşlar vakit ayırıp oy verin lütfen. Sadece aşağıdaki linki tıklayıp İstanbul kutucuğunu seçip vote'ye tıklayın.

Herkese yönlendirin lütfen...

http://edition.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids/

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 10/04/2008 :  18:07:54  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bravo arkadaşım herkese yönlendirelim

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 10/04/2008 :  18:14:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haydi cemaat. Pamuk eller mouse'lara.. Ver oyunu, ver oyunu. Az çok demeyelim, hepimiz Türkiye'ye oy vermeye yönelelim...
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 10/04/2008 :  19:13:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgilendirdiğin için teşekkürler Burak Abi ben bunu herkese yollar her gün de çalışırım. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 10/04/2008 :  21:08:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eyvallah caner kardeşim, Türkiye de bir olimpiyat görsün artık =)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 10/04/2008 :  22:27:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oylamadan birinci çıksak da bize vereceklerini sanmıyorum. Sadece kanaat oluşturmak için yapılmış olabilir bu oylama. Resmi bir şey değil çünkü. Yine de oyumu verdim, hayırlısı olsun.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000