AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 İLGİNÇ SORUN
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 13/04/2008 :  16:10:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Başvurursun kısa özgeçmiş,anladıgın işler,özel yetenekler(uçma ağzından alev çıkarma falan), zira kabul ederlerse neden olmasın, nitelikli çalışılacak eleman alıyorlar diye biliyorum :D
Arkadaşlar cidden yönetici olmak kolay degil günde belirli aralıklarla bakıp kontrol etmeniz gerekir diye düşünüyorum. Yazacak, cevap verecek söyleyecek şeyleriniz olmalı tabii.
Yani yöneticiler yerine cevap vermek istemem bu soruya da işte öyle bişidir büyük ihtimal :)
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 13/04/2008 :  16:35:42  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yani ben olmak istiyorum hergünde kontrol edebilirim ama ingilizce falan bilmiyorum:)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 13/04/2008 :  17:48:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
E yöneticilere yaz o zaman istediğini belirt, ben mi alacam siteye seni :)
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 13/04/2008 :  19:36:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lütfen şu forumda yöneticilik muhabbeti dönmesin artık! Aday olan babayiğit aşağıdaki 'BİZE KATILIN'
( http://www.oyunsitesi.com/yazarduyuru.htm ) kısmından baksın, başvurusunu yapsın. Orada bütün açıklamalar mevcut.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 13/04/2008 :  20:04:44  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HighVoltage tarafından yazılan:

Lütfen şu forumda yöneticilik muhabbeti dönmesin artık! Aday olan babayiğit aşağıdaki 'BİZE KATILIN'
( http://www.oyunsitesi.com/yazarduyuru.htm ) kısmından baksın, başvurusunu yapsın. Orada bütün açıklamalar mevcut.

öhem öhem demiycem aynı şey
Altuğ abinin açtığı konudaki link
http://www.oyunsitesi.com/haberler/haberler.asp?haber=3016

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000