|
Yazar |
Konu |
wolverine
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1359 |
İletim - 18/04/2008 : 21:29:41
|
http://img242.imageshack.us/my.php?image=meksika1ma8.jpg
Söz konusu geometriyse bu şehri görmeden yorum yapmayın. Daha doğrusu mahalle. Lakin bu yer dünyanın en büyük 2. mahallesi. adı: Nezahualcoyotl
Bir ana yol tarafından ayrılan kocaman bir alan ve içinde benzer kalıplarda kare bianlar. Yoğun , sıkı ve geometrik bir çalışma. Görenleri hayran bırakıyor.
Şehire bir de kendiniz google map üzerinden bakın ve resimde gözükmeyen olağanüstülüğü daha net görün.
http://maps.google.com/maps?t=k&ie=UTF8&hl=en&ll=19.401678,-99.014282&spn=0.017163,0.040169&z=15
|
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye
Bermuda
İleti 680 |
|
kobebryant
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1597 |
İletim - 18/04/2008 : 23:38:43
|
Yok artık..İnanılmaz gerçekten harika olmuş. Sanayi sitesi gibi duruyor :):) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
CrAzY_IVAN
Editör
İleti 6191 |
İletim - 19/04/2008 : 00:35:17
|
Simcity oynar gibi hissettim... |
|
|
scrambler
Üye
Turkey
İleti 380 |
İletim - 19/04/2008 : 13:37:32
|
İstanbul'da hep çarpık kentleşme, gecekondular, yol çalışmaları , yeşillik yerlerde 'piknik yapılması yasaktır' yazısı olduğu halde piknik yapanlar vb. şeyleri görmeye alışık olduğundan dolayı o mahalleyi uzayda biryer zannettim bir an ... |
|
|
HighVoltage
Yönetici
Turkey
İleti 1108 |
İletim - 19/04/2008 : 19:44:28
|
Mahalle düzenli olabilir ama binalarda iş yok. Görsel olarak pek de ilgi çekici değil, yaratıcı zaten değil. Nüfusu da göz önüne alınırsa zengin mahallesi demek olanaksız. Daha çok orta gelirlilerin ve aşağısının yaşadığı bir yer gibi duruyor. Tek dikkat çekici tarafı cetvelle çizilmiş gibi dümdüz bir alan olması. Yani çok da hayrettin bir durum değil... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
Konu |
|
|
|
|