AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Fotoğraf - Resim - Video
 Ürkütücü Derecede Düzenli Şehir
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 05/07/2008 :  12:54:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şehirler bazı ülkelerde türkiyedekinin aksine planlanarak yapıldığı için böyle şaşırıp kalıyoruz. aslında anormal birşey değil ama bizde devlet kurumları bile kaçak olarak yapılırken adamlar neler yapıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 05/07/2008 :  13:04:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Lenin tarafından yazılan:

Dışardan güzel gözüküyor...Fakat bir psikolog arkadaşım bu tip yerleşimlerde şöyle bir problemden bahsetmişti;
''Yürüyorsun,yürüyorsun,yürüyorsun, ama her şey 90 derece açıyla olduğundan ve her şey birbirine çok benzer olduğundan, içgüdüsel olarak ilerleme hissi vermiyor...Sanki hep olduğun yerde yürür gibi...Buda insana psikolojik açından zarar veriyor...''
Birde yurdumun güzel ve çarpık mahallelerini daha çok sevdim ben bu resimdekinden...Bence bazı şeyler doğallığına bırakılmalı.
Aşırı Doğallığın olduğu gibi,aşırı planlılığında bir sınırı olmalı.

Katılıyorum hocam. Yurdum mahalleleri gibisi var mı be.(: Bu kadar düzenlilik bence de iyi değil. Sadece dışarıdan bakanın gözüne hoş geliyor. Yaşanmaz buralarda.:)
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 05/07/2008 :  13:51:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hulk 2 filminin ilk sahnelerinde, Bir Brezilya mahallesini tepeden göstermekte. Gerçekten o mahalle çok hoşuma gitti. Onu veya ona benzer bir resim bulabilseydim link verecektim ama uzun süre aramama rağmen bulamadım. İzleyecek olan arkadaşlar dikkat etsinler:D

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 05/07/2008 :  15:12:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O filmde en sevdiğim kısımlar zaten Brezilyadaki kaçış sahneleriydi. O mahalle benimde baya dikkattimi çekmişti.Bir tepenin en altından zirvesine kadar binalar ve araları çok sıkışıktı.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 05/07/2008 :  15:44:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende o sırada Assassins Creed oynamaktaydım. Filmdeki mahalleyi ilk gördüğümde aklıma direk Assassins Creed geldi. ''Amma damdan dama atlanır bu şehirde hee!'' diyerekten bir iç geçirmiştim.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000