merhaba ben bu oyunu aldım ve tek yapabildiğim şey gemi üretmek deniz kenarlarındaki şeylerden ihtiyaçlarımı karşılamak sailors almak maden ocakları gibi şeyler kurmak gemi ticareti yapmak. ama başka biryere taşınamıyorum korsan olamıyorum ofisime aldığım şeyleri kullanamıyorum okul kurdum bu okulu kullanamıyorum ve bunun gibi şeyler işte
Arkadaşlar Patrician 3'te bana saldırıyorlar ve benim ambardaki malları alıp gidiyorlar. Ama ben asker üretemiyorum nasıl üretileceğini bilen arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi??
merhaba arkadaşlar. bu oyunu hala oynayan arkadaşlar varsa buraya yazsınlar çünkü benim de oyunla ilgili soracağım şeyler var. Ayrıca bildiğim konularda da sorularınıza cevap verebilirim.
herşey iyi güzelde şu 'kaptan' denen herifi nerden nasıl buluyosunuz onu anlamadım, ben niye bulamıyorum gemilerim kaptansız sadece tayfalarla orda burda fink atıyo, konvoyda oluşturamıyorum, ayrıca bişey daha diyicem patrician olmak için ne kadar daha sabretmem gerekiyo, şu an councillor um(doğrumu yazdım bilmiyorum)1338 yılındayım ayrıca beklemekten göbeğim çatladı...