ben oyun almayı düşündüm ordan henüz üye olmadım ama tatilde evden çıkmak zor geldiği için üyelik açmayı düşünüyorum kredi kartı ile mi alışveriş yapıyoruz ordan?
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
Mrb. alında çok eski üyelerdenim ama pek aktif değilim :P oyunal.com'u yeni farkettim. Eğer bu site ile bağlantısı varsa güven sorusu biraz saçma olur. Benim sormak istediğim soru , başka bir sitede 60 liraya satılan bir oyun (Age of Conan) bu sitede nasıl oluyor da 15 liraya satılıyor? Sorumda bir art niyet yok , gerçekten merak ettiğim için sordum.