|
| Yazar |
Konu  |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 11/05/2008 : 11:31:06
|
Kaleciler
1- Volkan Demirel / Fenerbahçe 2- Rüştü Reçber / Beşiktaş 3- Tolga Zengin / Trabzonspor
Savunma
4- Gökhan Gönül / Fenerbahçe 5- Sabri Sarıoğlu / Galatasaray 6- Gökhan Zan / Beşiktaş 7- İbrahim Kaş / Beşiktaş 8- Emre Aşık / Ankaraspor 9- Servet Çetin / Galatasaray 10- Hakan K. Balta / Galatasaray 11- Uğur Boral / Fenerbahçe
Orta Saha
12- Mehmet Aurelio / Fenerbahçe 13- Mehmet Topal / Galatasaray 14- Tümer Metin / Larissa 15- Emre Belözoğlu / N.United 16- Yıldıray Baştürk / Stuttgart 17- Hamit Altıntop / Bayern M. 18- Ayhan Akman / Galatasaray 19- Arda Turan / Galatasaray 20- Tuncay Şanlı / Middlesbrough 21- Kazım Kazım / Fenerbahçe
Hücum
22- Gökdeniz Karadeniz / Rubin 23- Nihat Kahveci / Villareal 24- Halil Altıntop / Shalke 04 25- Semih Şentürk / Fenerbahçe 26- Mevlüt Erdinç / Sochaux
Evet kadro bu. Türkiye'nin asist kralı ve en fazla gol atan ikinci oyuncusu, bu yaz transferi için üç büyüklerin kapışacağı Mehmet Yıldız yok! Türkiye'nin en iyi 2-3 çok yönlü orta saha oyuncusundan biri olan, takımına Türkiye Kupası'ını kazandıran Mehmet Topuz yok! Ümit Karan yok! Rüştü var son dönemde performansı üst düzey olmuş Aykut yok. İki maç oynayıp beş maç yatan oynadığı maçlarda da çok zarif hatalar yapan "camadam" diye dalga geçilen kendine hayrı yok Gökhan Zan var, Galatasaray'ın şampiyonluğuna büyük katkılar sağlamış Emre Güngör yok. İbrahim Toraman yok! Serdar Kulbilge yok!
Yahu Allah aşkına benim kafam almıyor biri açıklasın. Emre Belözoğlu denilen, kendisinin İngiltere'de ne yaptığını İsviçre'li bilimadamlarının bile çözemediği adam neden bu takımda? Hayır kötü oynarsın, başarısız olursun buna bile eyvallah ama adam oynamıyor yahu.
Pess doğrusu!
|
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 11/05/2008 : 11:51:32
|
Haklısın hocam, kadroyu bende beğenmedim. Kalede Tolga'nın yerine Aykut'un alınması gerekirdi. Emre Aşık, Gökhan Zan bunların ne işi var milli takımda? İbrahim Toraman, Emre Güngör ve Bursasporlu Egemen'i tercih ederdim ben olsaydım. Emre Belözoğlu yine bi derece milli takıma çağırılabilir de Tümer'in ne işi var o kadroda? Gitsin Yunanistan Milli Takımı'nda devam etsin madem. Mehmet Yıldız'ın forvet bolluğundan alınmadığını düşünüyorum. Ama Mehmet Topuz neden alınmadı hala anlamış değilim. Mehmet Topuz'un, Mehmet Yıldız'ın, Egemen'in milli takıma çağırılmaları için illa ki İstanbul takımlarında mı forma giymeleri gerekiyor? Son olarak da Fatih Tekke'nin ölüsü bile bu takımda oynardı. Onu çok arayacağız Avrupa Şampiyonasında.
Dip: İbrahim Üzülmez'i almamış en azından.:)) |
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 11/05/2008 : 16:44:37
|
| ibrahim üzülmez iyi oynuyor hakkını yemeyin bence |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 11/05/2008 : 17:46:18
|
| İyi mi oynuyor bence hakkı yencek kadar kötü şuanda bi zamanlar çok iyiydi ama şimdi berbat.. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 11/05/2008 : 19:07:46
|
| ya dün maça gittim manisa maçına ibrahim taraftarın sevdiği bir kaptan herkes ona saygı gösteriyor sadece iyi oynaması önemli değil takımda bir abi olsun bizi orada çok büyük tahrikler bekliyor isviçre taraftarı pislik yapacak böyle bir durumda o gençleri kim frenleyecek? |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 11/05/2008 : 19:16:14
|
| Kadro çok saçma. Mehmet Topuz, Emre Güngör, Ümit Karan, Serdar Külbilge ve daha aklıma gelmeyen bir çok oyuncu. Özellikle Servetle müthiş ikili oluşturan Emre'nin neden alınmadığını hala anlamadım. Hadi bakalım. Hakan Balta sakatlanınca kim oynayacak yerinde? Çok saçma sapan oluşturulan bir kadro... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|