|
Yazar |
Konu  |
|
pınktank
Yeni Üye

İleti 1 |
İletim - 14/05/2008 : 15:30:31
|
Hepsi az kullanılmış, bende bir süredir var fakat pek kullanmadım alırken de göreceksiniz kullanılmamış gibi olduğunu.
Yanında orjinal tetris worlds ve 2 adet açılmamış orijinal star wars clone wars ve tetris worlds veriyorum 2 Adet Microdoft S kumanda(kol) kullanılmamış gibi Açılıp kapanabilen çipi var (Aladdin 64+) İçinde media center gibi progRamların tümü yüklü ve hazır durumda, İlk açılımda media center açılıyor ama isterseniz başka programlar da ayarlıyabilirim vermeden önce, taktığınız dvdyi açması, yoksa media center açması gibi. Sayısal ses(optik) ve altın kaplama s-video(component olmadan alabileceğiniz en iyi görüntü) kablosu ile birlikte. Unuttugum baska birseyler olabilir, kutulari karistirmam lazim odamdaki DDR için dans kumandası (üzerinde dans edilerek kullanılıyor)

satın almak isteyen olursa, acil satmak istediğim için indirim 240 ytl Istanbulda buluşarak teslim edebilirim ya da kargo ile gönderebilirim ------------------------------------------------- Sharp olan benimki oluyor
 Cok iyi durumda japon yapimi psp(lcdsi diger psplerden daha iyi) Sarjli tutamac
 Uzerinde hori ekran koruyucu var Silikon kilif + Sert Tasima kilifi Demo umd Son surum degistirilmis firmware (her turlu oyunu sorunsuz calistiran) Yedek analog cubuklari, Bir kac adet de farkli analog cubugu(bulabilirsem evde) PSP, sarj aleti, Kutusunda
240ytl - Ertesi gun sabahi kargoya verebilirim msn: dkfrostbit@hotmail.com (bu adrese email atmayin goremem, (km atarsaniz baska emaila gidiyor surekli baktigim) heryere biraktigimdan cop dolu)
msn: dkfrostbit@hotmail.com
Eğer parçaları ayrı isteyen olursa anlaşabiliriz
Takasta bozuk e2140/60 alabilirim xbox ps2 ile de takaslanir
|
|
Ryuk
Yeni Üye
İleti 1 |
İletim - 05/07/2008 : 15:59:21
|
benim pspmin analogu bozuldu eger 200 e birakrsan psp i alabilirim veya yedek analog varsa onunla ilgili anlasabilris? msne ekledim ama offline sin? |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|