AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 w3anadolu serwerı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

nQrush
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 14/05/2008 :  17:05:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni serwerımız w3anadolu hızmetı gırmıstır.uyelik işlemlerını www.w3anadolu.com adresinden ücretsiz gercekleştirebılırsınız.
herkese iyi eglenceler dileriz....

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 14/05/2008 :  19:49:00  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oldu canım daha siteye bakmadan üye olmakla mı uğraşıcaz bi de..Bu şekilde biraz zor üye toplarsınız.
Sayfanın En Üstüne Git

ByHorrik
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 15/05/2008 :  12:45:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkes Maxxi serverına ve EuroBattle a giriyor... Çok zor serveriniz dolar...

Battle.net = Itachi-san
Sayfanın En Üstüne Git

cambaz_blood
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 10/08/2008 :  20:45:20  Bilgileri Göster  cambaz_blood'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Siz öel zannedin. türkiye serverda millet adminlerden şikayetçi ve bende şikayetçiyim. Çünkü adminlerin ilgisizliği ve çoğalan ban lar çoğu kişiyi siteden soğuttu bende dahil. Aleme kapak olmaya geliyolar bence gayet de iyi yapıyolar. hll olsun . Sitenin açılması ne kadar sürer ?
Sayfanın En Üstüne Git

cambaz_blood
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 10/08/2008 :  20:52:04  Bilgileri Göster  cambaz_blood'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nQrush bana ulaşabilrmisin. Site hakkında daha detaylı bilgi ve üyelik için konuşmak istiyorum . Şimdiden teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git

ByHorrik
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 11/08/2008 :  16:13:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
artık bende wepladan şikayetciyim.. Adminler çok ilgisiz serverın sitesi kapalı..

Battle.net = Itachi-san
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000