|
| Yazar |
Konu  |
|
bilal_kanka44
Üyeliği Kilitli
Taiwan
İleti 0 |
İletim - 12/06/2008 : 19:43:35
|
| fatih |
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 12/06/2008 : 19:46:42
|
Fatih,hea?
|
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 12/06/2008 : 20:09:29
|
River Plate, dünya çapında cevap verebiliyorsak.
Avrupa'da Liverpool derim.
Ayrıca Çarşı'nın gırtlağı sayesinde(132 desibel boru mu?) Beşiktaş deplasmanda daha çok puan kazanmış(bilginin kaynağı geçen sayfalarından birinden, doğru mu bilmiyorum); buradan Çarşı'ya tebriklerimizi iletir, ısınmadan çığırmamalarını öneririz, Allah korusun 'carrt' diye yırtılıverir bir yerleri. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 12/06/2008 : 21:22:33
|
1) Çarşı ( Beşiktaş ) 2) Los Borrachos del Tablon ( River Plate ) 3) Gate 4 ( Paok Saloniki ) 4) Zulu Warriors ( Birmingham City ) 5) Fighters ( Juventus )
Bana göre ilk 5 bu şekildedir. Beşiktaş'lı olmayabilirsiniz ama en azından Çarşı'ya saygı duyun. Bunu biz değil dünya söylüyor artık. Takımına tek başına maçlar kazandırmış, 2 km'lik dev bayrağıyla dünya rekoru kırmış, 70.000 kişinin çıkaramadığı sesi 30.000 kişiyle çıkarmış, şu anda sadece Beşiktaş'ın değil, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın statlarında inleyen tezahüratların sahibi, zaman zaman sosyal konulara da değinip akıllı mesajlar veren dünyanın en iyi taraftar gruplarından birisidir. ( bana göre en iyisi ) Hakkını yemeyelim..
|
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 12/06/2008 : 21:58:06
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
River Plate, dünya çapında cevap verebiliyorsak.
Avrupa'da Liverpool derim.
Ayrıca Çarşı'nın gırtlağı sayesinde(132 desibel boru mu?) Beşiktaş deplasmanda daha çok puan kazanmış(bilginin kaynağı geçen sayfalarından birinden, doğru mu bilmiyorum); buradan Çarşı'ya tebriklerimizi iletir, ısınmadan çığırmamalarını öneririz, Allah korusun 'carrt' diye yırtılıverir bir yerleri.
Bence olduğunuz yerden b.k atmak yerine inönüye gelmelisinz,umarım iyi bir cevap olmuştur... |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|