|
| Yazar |
Konu  |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 13/06/2008 : 10:56:20
|
| Geliyor,ama stad biraz farklı oluyor... :) |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 13/06/2008 : 21:47:42
|
alıntı: adam hayatında İnönü Stadı'na gelmeden bjk taraftarı sadece biryerlerini yırtmayı bliyor demiş...
Ayrıca Çarşı'nın gırtlağı sayesinde(132 desibel boru mu?) Beşiktaş deplasmanda daha çok puan kazanmış(bilginin kaynağı geçen sayfalarından birinden, doğru mu bilmiyorum); buradan Çarşı'ya tebriklerimizi iletir, ısınmadan çığırmamalarını öneririz, Allah korusun 'carrt' diye yırtılıverir bir yerleri.
Şu yazdıklarım içinde dediğin kısmı çok aradım, taradım; ama bulamadım. Dikkat çekmek istediğim nokta bu forumda verilen bir bilgi; o da şu ki: Beşiktaş deplasmanda daha çok puan kazanmıştır. Doğruluğundan emin olmadığımı da yazmıştım. Buna ek olarak stadyum dışında spor harici konularda yaptığı enteresan çıkışlar onu en büyük taraftar kitlesi yapmaz. Stadyumda da sadece 132 desibelden söz ediliyorsa -ki dikkat çekmek istediğim bir başka nokta da bu- bence yetersiz kalıyor Çarşı grubu.
alıntı: Sen merak etme bizim hiçbir yerimiz yırtılmaz bizde bu sevgi olduktan sonra sizin gibilerin de bir yerlerini yırtmasını çok iyi biliriz!!
Tamam, merak etmem. Yine de söyleyeyim; insan en azından cevap verilebilecek seviyede birşeyler yazar.
alıntı: Bence olduğunuz yerden b.k atmak yerine inönüye gelmelisinz,umarım iyi bir cevap olmuştur...
İnönü'de de mi böyle konuşuyorsunuz siz? Ekliyim; 'b.k' demek, 'be oo ke' demek birşey eksiltir mi senin terbiyesizliğinden;?
alıntı: Bana göre ilk 5 bu şekildedir. Beşiktaş'lı olmayabilirsiniz ama en azından Çarşı'ya saygı duyun. Bunu biz değil dünya söylüyor artık. Takımına tek başına maçlar kazandırmış, 2 km'lik dev bayrağıyla dünya rekoru kırmış, 70.000 kişinin çıkaramadığı sesi 30.000 kişiyle çıkarmış, şu anda sadece Beşiktaş'ın değil, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın statlarında inleyen tezahüratların sahibi, zaman zaman sosyal konulara da değinip akıllı mesajlar veren dünyanın en iyi taraftar gruplarından birisidir. ( bana göre en iyisi ) Hakkını yemeyelim..
Haklı olduğun birçok yer var. Saygı duyduğumu belirtip devam edeyim, Türkiye'de en ateşli taraftar grubudur; ama sınırlarını bilmesi gerekir. Sosyal konulara değinmesi gayet güzel de abartıp tadını kaçırması önceki sayfalarda söylendiği gibi Çarşı Sivil Toplum Örgütü imajı uyandırmıştır. Keşke dediğin gibi o sosyal konulara zaman zaman değinse...
Genel olarak; Sanırım Çarşı eleştirilmemeli; eleştirilecekse de ''Çarşı kötüdür, eghdir, kakadır.'' şeklinde mi olmalı? Hiçbir hakaret içermemesine rağmen böyle kötü mesajların gelmesi beni üzdü açıkçası. TheBodyGuard'a teşekkür ederim; eleştirime gerçekten Çarşı'yı savunarak cevap verdiğin için; yırtınarak değil...
Herkese iyi akşamşar, Hollanda-Fransa maçı başlıyor; iyi seyirler... |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 14/06/2008 : 08:42:04
|
Haklısın hocam, zaman zaman abartıldığı da oluyor. Ama genel olarak çok güzel olaylara değiniyorlar. Bu yüzden rahatsız olmuyorum ben. Varsın Çarşı Sivil Toplum Örgütü desinler. Keşke diğer taraftar gruplarımız da Çarşı kadar duyarlı olabilse. Tabi ki bu benim şahsi görüşümdür. Farklı düşünenlerin de düşüncelerine saygı duyarım.
Ayrıca; hakkımdaki düşüncelerin için ben de sana teşekkür ederim.(: |
 |
|
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 14/06/2008 : 10:30:51
|
@umutcanuğuz Sen o yorumunda Çarşı'yı eleştirmeden direk dalga geçercesine yırtılıverir bilmem ne oluverir dersen tabi bu kadar tepkiyi yersin. Adam gibi eleştireceksin arkadaşım ne öyle bir yerleri yırtılırmış. Doğru düzgün Çarşı'yı beğenmiyorum ya da bağırmakla bir şey elde edinmiyor deseydin bunları saygıyla karşılardık ve ona göre uygun bir cevap verirdim. Nasıl yorum yaparsan öyle cevap veririm. Sen oraları buraları yırtılıverir diyeceksin ben de hayır yanlış düşünüyorsun oraları buraları değil şuraları yırtılır mı diyeceğim. Öncelikle eleştiri gerekir fakat hemen çomak sokmuşun Çarşı'ya. E herkes çomak sokarsa kim koruyacak Çarşı'yı.. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 14/06/2008 : 10:59:25
|
@umut
Senin savunduğun görüşlerin aynısını bir iki sayfa öncesinde bende savunmuştum.Boşver boşuna kendini yorma o bilgiyide ben yazdım ve evet Beşiktaş deplasmanda kendi evindekinden daha fazla puan topladı.Ayrıca bu forumda 1-2 tane terbiyesizlik yapan varsa 50-100 tane bunu düzeltmeye çalışan adam oluyor işte bunu seviyorum:)
Not:Os'de yorumları yazıyosun ama msnde yoksun gir kardeşim şu msnye. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|