AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call Of Duty Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

stanley007
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 28/02/2004 :  18:26:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu kuruyorum -yapımcı firmaların reklamları geliyo-sonra menü geleceğine siyah bi ekran geliyo ve öyle kalıyo.yukarı aşağı tuşlarını kullandığımda sesler geliyo yani menü ekranda ama görünmüyo.
oyundan atmıyo.hata mesajı vermiyo.
directx 9.0b kullanıyorum.
cceleron 2.00 Ghz
256 ram
geforce 4 mx440 64 mb ekran kartı
lütfen bi yardımmm

Return Of The Lion
Coming SOON!!

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 28/02/2004 :  19:18:08  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
www.nvidia.com adresinden ekran kardının en son Driver'ını çek ve tekrar dene.

Eğer olmazsa CD'yi değiştir çünkü sistemin Call of Duty'i rahat bir şekilde kaldırır.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

timurlenk
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 29/02/2004 :  00:46:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
stanley007'nin sorununa benzer sorunu ben de yaşıyorum,abnormal program diye hata veriyor. Oyunun demeosunu çok rahat oynuyorum.Benim b.sayarın özellikleri arkadaşınkinden de fazla ama yine de çalışmıyor.Bununla ilgili ben de burada forum açtım, bana da cd'yi değiştir önerisi geldi.Oyunu aldığım yerden aynısıyla değiştirdim, fakat yine aynı sorunu yaşıyorum.
stanley007, çözümünü bulursan lütfen beni de bilgilendir...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 01/03/2004 :  13:09:27  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
timurlenk abi cd'yi aldığın yer orjinalmı satıyor? yok eğer orjinal değilse onlarda tek bir master olur genelde ve ondan çeker dururlar oyunu. ee haliyle eğer masterda sorun varsa bir değil bin defa cd değiştirsen sorun çözülmez.. bilmem anlatabildim mi?

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

timurlenk
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 01/03/2004 :  22:09:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğru söylüyorsun shadowwalker,büyük ihtimalle aynı oyunu ısıtıp ısıtıp satıyorlar.www.nvidia.com adresinden ekran kartının son driverini çektim yükledim, bu sefer oyunun menü bölümü açıldı new game diyorum, oyunu seçiyorum, tam açılacak derken yani yükleme ekranı çıkıyor(not defteri, askerlik fotosu, silah vs.), hata raporu gönderelim mi diyor. Ben de gönderme diyorum mecburen. Biraz olsun gelişme kaydettim ama oyun yine açılmadı. Bundan sonrası ne olacak bilemiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

timurlenk
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 02/03/2004 :  21:29:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun 3D Setup ayarı yok,menüden options'tan ayarları minumuma getirdim olmadı. :(
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000