|
| Yazar |
Konu  |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 28/05/2008 : 18:09:41
|
Herkes hayran hayran dinlerken hiç merak edip düşünmüyor mu:'' rerere rarara gassaray gassaray cimbombom ile böyle güzel bir marşın aynı kulübe ait olamayacağını?
''Çıldırın'' bir diğer adıyla Şampiyonluk Marşı'nın çalıntı olduğunu kastediyorum kısacası. Varın siz bulun kimden ''arak''landığını. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
|
|
T€kRALL
Üye

İleti 8 |
İletim - 28/05/2008 : 18:45:28
|
| River Plate'den arakladılar.Ama bu suç değildir.Çünkü bunu resmi marş olarak kullanmadılar.Taraftar marşı gibi kullandılar.Bu ''Çıldırın'' adlı şarkı Yunanistan'da Panionios,Arjantin'de River Plate,Türkiye'de Galatasaray kullanıyor... |
Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz. Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
M.Kemal Atatürk |
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 28/05/2008 : 19:04:06
|
| kendi marşını bulabilen tek taraftar;çarşı'ydı ama geçmiş olsun... |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 28/05/2008 : 19:25:23
|
| Evet bu marş River Plate'nin diye biliyorum bende. Ancak birçok takım kullanıyormuş bunu tekrall'ın dediği gibi taraftar marşı olarak. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 28/05/2008 : 20:22:32
|
Müzik evrenseldir, River Plate'in "Sos Cagon" parçasından alınmıştır,bunda ne sakınca var anlamadım..
Fenerbahce de Beşiktaşın zamanında kullandığı İnanın ÇocukLar marşını arakladı, taraftar marşı yaptı diyelim o zaman.. |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 28/05/2008 : 20:32:46
|
| Taraftarların çalmasıyla kulübün alıntı yapması bence çok farklı şeyler.Taraftar resmi değildir ama bencede hergün televizyonda çalan herkesin gözü önünde çalan şarkıyı alıp şampiyonluk marşı yapmak bence doğru değil.Bunun yerine yenisi yazılabilirdi bence.Ya da Galatasaray'ın kendine ait marşları bence bundan çok daha iyi dururdu. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|