Dodo sence rüştü olsaydı o noktada bu hareketi yaparmıydı. Bu arada evet Galatasaraylıyım volkanin yaptığı kurtarışları da ayakta alkışlıyorum ama o yaptığı hareket gayet tecrubesizlikten kaynaklanıyordu ve hakemin kırmızı kartıda doğruydu. bu turnuvada rakip oyuncauya yapılan yumruk veya ittirme kabul edilmiyor örnek olarak Bastian Schweinsteiger e de kırmızı kart gösterildi. Her neyse milli takıma başarılar...
"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"
harika bi maç var bu akşam sakın kaçırmayın 21:45 atv fransa italya sizce neler olur ben fransa alır diyorum özellikle nasri ve riberi çok etkili olurr.
Dodo sence rüştü olsaydı o noktada bu hareketi yaparmıydı. Bu arada evet Galatasaraylıyım volkanin yaptığı kurtarışları da ayakta alkışlıyorum ama o yaptığı hareket gayet tecrubesizlikten kaynaklanıyordu ve hakemin kırmızı kartıda doğruydu. bu turnuvada rakip oyuncauya yapılan yumruk veya ittirme kabul edilmiyor örnek olarak Bastian Schweinsteiger e de kırmızı kart gösterildi. Her neyse milli takıma başarılar...
Evet, eminim ki Dünya Kupası finalinde Zidane, Materazzi'ye kafa attığında büyük bir anlık tecrübe boşalması yaşamıştır.. Eric Cantona da zaten hiç tecrübe sahibi olamadı ki, Manchester filan hikaye..
Volkan'ın yaptığı doğrudur demiyorum. Sadece yapılanı tecrübe ile standartlandırmak doğru değil. Ama futbolda yaşanan ne ilk, ne de son itme olayı bu. Koller'in kendini yere atmasına paralel renkte bir kart çıkacaktı. Nitekim iyi düştü ve kırmızı oldu o renk. Belki benzeri bir itelemeyi Volkan sana bana yapsa yerimizden hareket etmeyiz..
Ne yani yıldızlar ligindeki 14 yaşındaki çocuk maç esnasında arkadaşını itelemiyor diye Volkan'dan daha mı tecrübeli?
Her neyse, olmuş birşey ardından fazla gevelemeyi sevmem..
O olayda Volkan'ın tecrubesizliği varsa o da Koller'in ettiği küfürden gaza gelmesidir.Bence o itme Koller öyle düşmese bile kırmızı karttı.Çünkü en ufak bir fiziksel müdahelede kırmızı kart gösteriyor hakemler.Hakem kırmızıyı gösterecekken Volkan'ın renginin kıpkırmızı olması ve eliyle küfür etti hocam demesi gerçekten çok komikti:) İyiki çıkışta gelsin göstereyim falan demedi.Akıllanmış bence o adamın bir hipnoz filan edilmesi gerekiyo.Küçüklükten kalma bişi bu bence.