AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 EURO 2008
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 45

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 22/06/2008 :  14:52:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hollanda grup maçlarında harika bir performans sergilemişti.Turnuvanın favorilerinden biriydi ve Rusya'ya elendi.Açıkcası şaşırdım.Rusya takdiri hakeden bir oyun oynadı.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 22/06/2008 :  16:36:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Buradan çıkardığımız ders: 14 Kişi olsakta çok az bir ihtimal olsa bile Almanya'yı eleme şansımız var!

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 22/06/2008 :  19:50:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Demek ki iş kadro kalitesiyle bitmiyor. 14 kişi de olsak, biz inandıktan, istedikten sonra değil Almanya, dünya karması bile duramaz karşımızda.

Dip : Yahu bu Arshavin denen adama hayran kaldım. Tek başına Hollanda'yı sahadan sildi desem abartı olmaz heralde?
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 22/06/2008 :  20:47:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet Arshavin'i ben de çok beğenirim Zenit'den.Yakında büyük bir klübe transfer olur derdim ama Zenit de Uefa Kupası'nı kaldırdı yani.Ama Rusya'da başka yetenekli oyuncular da var.Mesela Kolodin uzaktan çok süper vuruyor.Anyukov kanatta başarılı.
Bir de Pogrebnyak vardı, o turnuvaya katılamadı.Onun yerinde Pavlyuchenko da başarılı.Zyryanov ve Zhirkov da teknik oyuncular çok iyi işler yapıyorlar.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 22/06/2008 :  20:58:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haklısın hocam, Rusya'da başka yetenekli oyuncular da var. Dediğin gibi Kolodin'in uzaktan etkili şutları var. Zhirkov çok teknik bir oyuncu. Pavlyuchenko tam bir forvet. Bu adamı Türkiye'de görmeyi çok isterim. Hele bir de Güiza'nın 17 milyon euroya transferini duyduktan sonra.. Bana kalırsa bu adam Güiza'dan çok daha kaliteli ve fiyatı da tahminen 8-10 milyon euroyu geçmez(?). Rusya takım olarak iyi oynuyor tamam da Arshavin'in bu takımdaki yeri gerçekten bambaşka. Bir oyuncunun ayağına top bu kadar mı yakışır.. Veya bir oyuncu bir takıma bu kadar mı hareket getirebilir.. İddia ediyorum, Arshavin eğer İspanya maçında oynayabilseydi, bu Rusya İspanya'ya en az 2 fark atardı.

Dip: Avrupa'nın en önemli televizyon kanallarından Eurosport resmi internet sitesinde kullanıcıları arasında yaptığı oylamada 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın grup aşamasındaki en başarılı oyuncusunu seçiyor. Şu ana kadar kullanılan 51745 oyun %34'lük bölümünü alan Nihat Kahveci ilk sırada yer alıyor.

http://eurosport.yahoo.com/football/euro/
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 45 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000