AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 EURO 2008
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 45

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/06/2008 :  15:19:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Almanya alır kupayı. İstediklerini istediği zaman gerçekleştirebilen bir ekip olmuş Almanya. İspanya'nın da müthiş oyunu ve kalitesi gözardı edilemez lakin Almanya'nın kupayı alacağı kanaatindeyim.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 27/06/2008 :  23:37:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence, teknik direktörler bu maçın kaderini belirleyecek. Bu yüzden Aragones daha önde sanki. Kadro kalitesine gelince, kuşkusuz İspanya derim. Almanya'da Ballack dışında teknik bir oyuncu göremezken, İspanya'da Fabregas, Xavi, İniesta, Silva gibi pekçok isim var. İki takımın defanslarını karşılaştırdığımda, Almanya'nın defansı pek bi ağır. Aksine İspanya'nın Puyol, Ramos gibi kaliteli oyuncuları var. Tüm bu sebeplerden yine İspanya diyorum ben.:) İspanya'da Villa'nın eksikliği sorun yaratabilir belki. Daha önce de belirttiğim gibi Almanya'nın turnuva takımı olmasından ve tecrübesinden başka bir artısını göremedim henüz.:)
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 28/06/2008 :  07:58:48  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu maç gol kralını da belirler.Bakınız;

Lukas Podolski(Almanya): 3 gol
David Villa(İspanya):4 gol

Fakat,David Villa bu maçta olmayacak.Bu yüzden Podolski gol(ler)atarsa gol kralı olur bence.

Maça gelirse Almanya'nın turnuva takımı oluşu,İspanya'nın kupada pek başarısı olmaması bu maçın favorisini bence Almanya yapıyor.Oyun olarak keyif veren takım İspanya ama Almanlar karşısında sadece iyi oynamak gerekmiyor(bknz;Türkiye).İki takım da rakiplerinin hatalarını arayacak.En ufak bir hatayı yapan turnuvaya veda eder.İspanya uzaktan şutlar da deneyebilir.Çünkü İspanya'da uzaktan vurabilecek çok oyuncu var.(bknz;Xavi,Fabregas,Inıesta,Silva,?Guiza?).Almanya'da bu tip oyuncular daha az.

Kısacası ben bu maçın sonucunu pek kestiremedim.İspanya rahat,akıllı oynarsa kazanır,Almanya hata yapmadan,klasik Alman oyununu oynarsa kazanır diye düşünüyorum.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 29/06/2008 :  17:38:14  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gol kralı Villa...ViVa İspanya !! :)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 30/06/2008 :  10:09:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İspanya çok üstün bir futbol oynadı Almanya'dan kat kat daha iyiydi ve bunun sonucunu aldı. Öyle bir maçta 1 gol atmaları beni şaşırttı. Maç öncesi Almanya kontrataklarla yener diye düşünüyordum fakat maçın daha hemen başında İspanya üstünlüğünü belli etti ve haklı bir galibiyet alarak 13.Avrupa Şampiyonu oldu. Tebrikler İspanya'ya..

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 45 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000