hidden and dangerous 2'de operation snowball(ilki)'da 3.bölümde takıldım.2 tane görevim var.birisi koskoca ormanda pilotu bul diyor.pilotun yerini vermemiş nerde bulacam şu pilotu? ikincisi düşmanı vur diyor.ben buldum düşmanı vurdum fakat o görev tamamlanmadı nasıl olacak?
ustacım pilot o karargah gibi yerden yani şu limanın falan olduğu yerden çıkıyorsun ileride yol 2 ye ayrılıyor sağdan gidiceksinhani ilk başta bi rusla mı ne buluşup gidiyosunuzya işte buluştuğunuz kulubeye yeniden git adam kapının önünde bekliyo olur onunla konuş ieriden yaralı pilot çıkıcak onunla beraber karargaha gidip limanda bekleyen tekneye bin kolay gelsin usta bu oyunu oynamah-kla çok iyi bir iş yapmışsın gerçekten çok süper bi oyun :)
sağolda o limanda gemi filan yok.o karargah dediğin yerdekileri öldürüyom gidiyom denizin olduğu yere hiçbirşey yok.bi de o russun olduğu yerde değil rus adam.ben oraya gittim yok orda çıldıracam
valla ben ordaki kulubenin önünde adamı bulup öyle bitirdim kill enemy dediğide tüm askerleri öldürmrn gerekiyor belki biraz abes olucak ama şu karargahın alt katlarında gizli silah falan olayı var oraların fotolarını falan çektinmi o kısmı geçmediysen adam çıkmıyor bu sferde yanlış anlatıyorsam söyle oyunu baştan oynayıp çözümü sana gönderiyim
Bende ilk bölümlerde havaalanlı bir yer var orayı geçemedim bütün adamları ,tankı,yakıt depolarını yokedip birtane defteride buldum ama nedense havaalanı direnişini bastırma görevinden geçemiyorum direnecek kimse kalmadıki tüm mevzileri 4 kere gezmişimdir kuş bile uçmuyor bu bölümü geçenler yardım ederse sevinirim.