AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 İngilizce Dönem Ödevi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 02/06/2008 :  19:58:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben biraz araştırdım pek vakit ayıramadım matematik yazılısı yüzünden ama bulamadım.

Perşembe gününe yetiştirmem gereken bir dönem ödevim var Did You Know'lu cümleler bulmam gerekiyor, genel kültür gibi. Türkçe örneği olarak şunu verebilirim: "Ağrı dağının "falanca" uzunlukta olduğunu biliyor musunuz?" tarzı bilgi verici genel kültürle ilgili sorular bulmam lazım, ingilizce tabi ki. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 02/06/2008 :  20:10:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Futbolda kale direğinin uzunluğunu,sahanın uzunluğunu,kaç kişi ile oynandığını vs... Aynı şeyleri basketbolda da yap. Sanırım bu bilgilere son derece rahatlıkla ulaşabilirsin.
Sonra geç Euro 2008 nerede oynanacak,falan filan oralardan gir.
Sanırım bu konulardan 25 soru çıkar zorlarsan.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 02/06/2008 :  20:22:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaç kişi ile oynandığı baya bir basit kalabilir ama Euro 2008 ile ilgili olanları denerim teşekkürler. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 02/06/2008 :  20:49:44  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İngilizce'ye çevirmekte zorlanırsan elimden geldiğince yardımcı olurum.
Konu olarak bilemiyorum, müzik,sinema falan hakkında olabilir. Genel kültür sonuçta aklına ne gelirse yap.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 03/06/2008 :  15:27:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizin hoca dönem ödevini vermek için biraz geç kalmış herhalde :) Haftaya okullar kapanıyor.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 03/06/2008 :  16:51:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok o erken verdi biz geç teslim ediyoruz. :)

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000