|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 02/06/2008 : 19:58:32
|
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben biraz araştırdım pek vakit ayıramadım matematik yazılısı yüzünden ama bulamadım.
Perşembe gününe yetiştirmem gereken bir dönem ödevim var Did You Know'lu cümleler bulmam gerekiyor, genel kültür gibi. Türkçe örneği olarak şunu verebilirim: "Ağrı dağının "falanca" uzunlukta olduğunu biliyor musunuz?" tarzı bilgi verici genel kültürle ilgili sorular bulmam lazım, ingilizce tabi ki. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 02/06/2008 : 20:10:16
|
Futbolda kale direğinin uzunluğunu,sahanın uzunluğunu,kaç kişi ile oynandığını vs... Aynı şeyleri basketbolda da yap. Sanırım bu bilgilere son derece rahatlıkla ulaşabilirsin. Sonra geç Euro 2008 nerede oynanacak,falan filan oralardan gir. Sanırım bu konulardan 25 soru çıkar zorlarsan. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 02/06/2008 : 20:22:40
|
| Kaç kişi ile oynandığı baya bir basit kalabilir ama Euro 2008 ile ilgili olanları denerim teşekkürler. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 02/06/2008 : 20:49:44
|
İngilizce'ye çevirmekte zorlanırsan elimden geldiğince yardımcı olurum. Konu olarak bilemiyorum, müzik,sinema falan hakkında olabilir. Genel kültür sonuçta aklına ne gelirse yap.  |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 03/06/2008 : 15:27:47
|
| Sizin hoca dönem ödevini vermek için biraz geç kalmış herhalde :) Haftaya okullar kapanıyor. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 03/06/2008 : 16:51:34
|
| Yok o erken verdi biz geç teslim ediyoruz. :) |
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|