AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 İnternet kesilmesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 06/06/2008 :  14:09:06  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar İstabul da oturuyorum modemim U.S.Robotics.ADSL var ama internet bazen 5 dk de bir bazen 30 dk de bir kesilip duruyor.Bu olay özellikle okuldan gelince 4-6 arası zırt pırt kesiliyor.12-4 arası da 30 dk de bir kesiliyor.Sadece akşamları adam gibi internete girebiliyorum(9-11).Sizce sorun ne?

Kabloları adam gibi taktım,reset attım...Modemde mi sorun?Eğer öyle ise yeni modem alıcam siz ne önerirsiniz?

Not:İnternet kesiliyor ancak 30 saniyeye geri geliyor ya da reset atınca..

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 06/06/2008 :  17:14:02  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence modemdedir yada çalışma olabilir banada öyle olmuştu ama çalışma varmış :)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 07/06/2008 :  11:25:14  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim modemimde böyle bir sorun yok ama kablolarım 30 derece yukarıdan gelmezse interneti vermiyor bilgisayarıma :) Bir kablolara bak. Olmazsa konu komşudan bir modem (ç)al ve onla dene. Eskisi sıklığında kesiliyorsa aldığın yere geri götür ve durumu anlat. Modemin de yenisini iste(Tabi garanti süresi dolmadıysa).
Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 11/06/2008 :  18:17:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aynı şey bana oluyo nedeni türk telekom satıldı ya ondan bnimki de kesiliuo önemli bişey değil
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 12/06/2008 :  14:25:05  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Telekom'un satılmasıyla ne alakası var ? :(

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 13/06/2008 :  01:43:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Adamlar herhalde satılmayı kendilerine yediremediler, zırt pırt kesmeye başladılar interneti...

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000