AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Sizce en sevdiğiniz sinama film mi ney
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ertu455
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 07/06/2008 :  15:57:15  Bilgileri Göster  ertu455'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence Yüzüklerin Efedisi'sin tüm bölümleri

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 07/06/2008 :  18:11:16  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yüzüklerin Efendisi fena değildi... :)Titanic efsanedir,Truva'da iyi bir filmdi,120 filmide bir özverinin bir kahramanlığın öyküsü niteliğindeydi ve oda güzeldi...Tabiki Gora...Nerdeyse çoğumuz hemen hemen her repliğini ezberlemişizdir..

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 07/06/2008 :  22:59:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesinlikle hayatımın filmi Luc Besson'un Leon'udur.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 08/06/2008 :  20:03:29  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu filmi bir yerden bulmam lazım merak ettim...Bide başlığı düzel adam gibi bir türkçe kullan bence...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 09/06/2008 :  00:42:10  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Leon fena değil ama kesinlikle Jackal'dan iyiydi.Son zamanlarda böyle Polisiye filmlerden sıkılmadan izlediğim The Departed/Köstebek filmi var.Tavsiye ederim.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 23/06/2008 :  13:04:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En sevdiğim sinema maalesef film değil, Armada'daki sinema. Ankamall'dakine daha iyi diyorlar ama bilemeyeceğim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000