|
Yazar |
Konu  |
bjjk
Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 12/06/2008 : 18:00:54
|
gta s andreasa türkiye modunu arıyom ama indiriyom başka şeyler çıkıyo bana orjinalini verirmisiniz(atacansuder@hotmail.com)Textözelikleri şunlar olcak: ay yıldız olcak,arabalar türk olcak,cj ahmet olck,ali samiyen olcak,formalar olcak ,zenciler beyaz olcak, her bina türk olcak,sweet,ryder,big smooke "un yeni tipleri olcak lütfen yadım edin google dan bulamadım   |
b j j kkk 1903 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 12/06/2008 : 18:08:54
|
Bu ne yaw başka??... :) |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
bjjk
Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 15/06/2008 : 18:58:18
|
internetten bulursan sitesini vercen FearOfTheDark |
b j j kkk 1903 |
 |
|
killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 17/06/2008 : 21:30:05
|
arabalar nasıl türk olucak binalar nassı türk olucak?? |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 18/06/2008 : 00:29:32
|
Başka Yardım
İşte eklenen özellikler: -Oyunda arabanıza benzin alabiliyorsunuz -Tüm araçlara sınırsız nitro -Oyundaki harita gerçeğiyle değiştirildi -Doblo Taxi, 206, Şahin vs. gibi türkiyedeki arabalar eklendi... -Birçok tabela türkçeleştirildi -Oyundaki çoğu yer (karakol, itfaiye) Türkiyedeki gibi yapıldı...
================================ MODUN GETİRDİĞİ YENİLİKLER ================================
İlk olarak moda Türkiye'de kullanılan birçok arabanın yanısıra NFS Most Wanted'da yer alan BMW ve bunun gibi bir kaç son model arabalarda eklenmiş ayrıca küçük birde ATV Motosiklet benzeri bisiklet bulunmaktadır. Oyuna 300 den fazla mod eklenmiştir. Bunların 200'ü internetten toplamadır. Geri kalanların çoğu Türk yapımı modlardır. Tüm araçlara sınırsız nitro ve araçdan düşmeme yeteneği eklenmiştir. Artık benzin istasyonlarında araçlarınıza benzin alabileceksiniz. H tuşuyla tüm araçlardaki nitroyu aktif edebilirsiniz ancak fazla kullanıldığında oyunda donmalar meydana geliyor. Oyundaki radyolar değişmemiştir.
================================= SORUNLAR =================================
Oyunda bazen donmalar meydana geliyor. Bunu önlemek için sistem ayarlarını düşürünüz. Multiplayer San Andreas oynamak isteyenler modun üstüne yükleme yapabilirler ancak sorun çıkarsa D3D9.dll dosyası silinmelidir. Ayrıca oyunda tüm araçlara sınırsız nitro eklendiğinden nitroyu sürekli kullanılması halinde oyun kendiliğinden kapanıyor.
================================= KURULUM =================================
İlk olarak Winrar arşvini açıp içindeki setupları çıkartıyoruz. Daha sonra Install Part 1'i çalıştırıp San Andreas'ın olduğu dizine yani Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas dizinine yüklüyoruz. Ardından ikinci setup dosyasını çalıştırıp San Andreas klasöründeki models klasörüne yüklüyoruz. İşte bukadar. Yükledikten sonra biraz bekleyin ve oyunu çalıştırın. Eğer çalışmazsa pc yi yeniden başlatın ve tekrar deneyin
DOWNLOAD:
http://files.filefront.com/SanAndreasTurkishmod+by+Ryrar/;5537995;/fileinfo.html |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|