AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 aRTıK yENiLİk lAzıM!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 13/06/2008 :  17:51:32  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
UZUN ZAMANDIR OS BÖYLE BÖYLE DE İYİ AMA YENİLİKLERLE ÇOK DAHA İYİ OLABİLİR.

1-) AVATARIMIZI KENDİMİZ SEÇEBİLELİM
2-)İMZAYA RESİM KOYABİLELİM
3-)TEMA BİRAZ DAHA RENKLİ VE İLGİ ÇEKİCİ OLABLİR

TABİ DAHA BİRSÜRÜ YENİLİK BULUNABİLİR AMA BENDEN BUNLAR DAHA EKLEMEK İSTEYEN ARSA KONUN ALTINA EKLEYEBİLİR...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/06/2008 :  22:46:12  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1 Daha Öncede Tartışıldı Kötü Resim Olabilir Diye Koyulmadı Ama Seçkin Üyelere Olabilirmiş Ama Amasını Unuttum

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 14/06/2008 :  00:30:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediklerinizi forum desteklemiyor henüz , ancak büyük patron degisiklik yaparsa gerceklesebilir .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 14/06/2008 :  08:28:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konu daha önce de tartışılmıştı. Avatar ve imzalarımıza koyacağımız resimleri kendimiz seçersek, mutlaka uygun olmayan resimler koyanlar çıkacaktır. Bu da yöneticilerin fazladan uğraşması anlamına gelir. Yanlış hatırlamıyorsam, eğer forum desteklerse seçkin üyelere böyle bir hak verilmesi konuşulmuştu. Ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama bence bir ileti sayısı belirlenip, o ileti sayısını geçenlere böyle bir uygulama olabilir. Bu sefer de sırf ileti sayısını doldurmak için saçma sapan ileti atanların artmasından endişeleniyorum. Veya bir zaman dilimi belirlenip, 'şu kadar aylık veya yıllık üyeler kendi avatarını kendisi belirleyebilir' denilebilir. Ama forum kurallarına uyan ve paylaşımcı yeni üyeler de çıkacaktır. Bu da onların aylarca beklemesi anlamına gelir.

Kısacası; şu anda böyle bir uygulamanın olacağını sanmıyorum. Bence böyle bir uygulamaya gerek dahi yok.

Tema konusuna gelince, gayet sade ve gözü yormayan bir temamız var. Şahsen, diğer forumlarda olduğu gibi saçma sapan renklerde ve 5.dk dan sonra gözleri sulandıran temaların olmasını istemem.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 14/06/2008 :  10:49:15  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben sadece logoya uyuzum. Gerisinde problem yok. Esas forum üyelerinin siteye katkılarında artış olmalı. ;)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 14/06/2008 :  16:59:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence önce senin forum kullanmayı öğrenmen lazım. "aRTıK yENiLİk lAzıM!!" böyle bir başlık olmaz. mesaj tamamen büyük harflerle yazılmaz "bağırma" anlamına gelir.
Avatarı yükleme, imzaya resim koyma ve her türlü kullanıcıların siteye gönderebileceği veri potansiyel açıktır. site ekibinin programlama kısmıyla fazla uğraşabileceklerini düşünmüyorum kaç yıldan sonra bir kaç ufak değişiklik yapabildiler, bu durum açıkken bu tarz değişiklikleri beklemek pek mümkün değil.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000