AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 S0beit yardım!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 16/06/2008 :  21:32:23  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk başta sobeit'in yasak olup olmadığını bilmiyorum yasaksa özür dilerim uyarınca konuyu dendim direk silerim. SAMP'da hile yapmak için baya araştırdım:D Sobeit diye bi program varmış bunu buldum beğendim indirdim falan filan 2 tane dosyası varmış bunları C deki GTA San Andreas klasörüne koymak lazımmış koyuyorum, sampı açıyorum herhangi bir servere tıklıyorum açılıyomuş gibi ekran kararıyo ama birden server listesine geri dönüyorum. Sonra sobeit dosyalarını silince aynı server açılıyo, serverda anti-hile de yok çünkü ben normal girince elinde minigunla ölümsüz bir adam gelip beni sürekli öldürüyo yardım ederseniz şimdiden teşekkürler.

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

omer1615
Üye

Italy
İleti 282

İletim - 17/06/2008 :  17:28:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
samp versiyonu kac?
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 17/06/2008 :  18:58:19  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
0.2.2

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

4Evaduse
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/07/2008 :  23:06:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kardeşim Bu Sobeit Virüslü gibi bişi Bu Hata bendede oLuodu sonra sılınmıo servere gıremedım baya AMa Hatasız bır Hile Programı iÇin Vogelz Mod Reborn v1 Hilesini Öneririm İstersen Linkinide werım KUllanımı Kurulumu Hataların Cozumleri fln wardır

Reklam Yasak!
Sayfanın En Üstüne Git

4Evaduse
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/07/2008 :  23:09:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Reklam Yasak!

Etrafındaki Parantezler yok

Link Yanlıs oldu ksr bkm Al
Sayfanın En Üstüne Git

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 18/07/2008 :  13:27:36  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sa-Mp 0.2.2de Sobeit Çalışmaz. Anti Hile var ama onun içinde V0gelz Modu yaptılar onu kullanabilirsin!

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000