AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age Of Mythology: The Titan
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

mikro
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 05/03/2004 :  22:04:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben champing lerde 7. bölümde takıldım geçen arkadaşlar anlatabilirmi olayı gerçi izlenimlerime göre pek oynuyanda yok ama olsun ben yinede sorayım

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 05/03/2004 :  22:19:08  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mikro tarafından yazılan:

Ben champing lerde 7. bölümde takıldım geçen arkadaşlar anlatabilirmi olayı gerçi izlenimlerime göre pek oynuyanda yok ama olsun ben yinede sorayım

Bölümü biraz daha anlat, oyunu pek oynamadım ama çok izledim, belki hatırlarsam yazarım.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

mikro
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 06/03/2004 :  19:53:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
harita nehirle kesilmiş liman yapamıyorsun belirli bir zaman titanın elamanlarına karşı kendi bölgeni koruyorsun süre bitince titan faliyete geçiyor vede orda zaten filim kopuyor titanla baş edemiyorsun
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 06/03/2004 :  21:26:48  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Savunmadan daha çok saldırıya önem ver. Genelde AoM'inin limitlendirilmiş bölümlerinde "-Aha şu herifleri, şu kekonun üstüne gönderiyimde tahtalı köyü boylasın." inancından daha çok başarman gereken bir hedef vardır.
Şuan tam olarak hatırlamıyorum ama bölümün başında bir yazı çıkıyor (İngilizce), ona bakarsan senin yapman gerekenleri, yaptıklarını ve yapamadıklarını görürsün...
Daha kapsamlı bir çözüm için arayıştayım, bulursam yazarım.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

mikro
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 08/03/2004 :  23:13:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
olayı çözdüm üçtane sepetli kuş yapıp kastorun town center e yoluyınca iş çözülüyormuş
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 05/04/2004 :  15:13:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende normali bitirdim ama son bölümde tanrıya karşı savaştım çok zor geçebildim sonra oyunu sildim keşke silmeseydim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000