PSP'mi satıyorum. 1 gb hafıza kartı ve; İsterseniz içinde İron Maiden,Blind Guardian,Death,Megadeth,Dark Tranquality,Cannibal Corpse,Bob Marley,Travis gibi sanatçıların bir kaç albümü var. Nasıl mı sığdırdım? Bilmem:D:D
Oyunlar; NBA 2007 PES 5 Rocky Balboa GTA; Vice City Prince of Persia; Revelations
Ayrıca; Kendi kulaklığı yok. Hiç bir korsan yazılım kullanılmadı ve hiç bir hasar görmedi. Şarj makinası var.Tamamen sağlam. Version 3.03 Kılıfı mevcut Özel ilk alım kutusu mevcut Ve ona son derece iyi davrandım. Satmamın nedeni; Artık oyun oynamak istemiyorum.Müzik dinlemek için fazla büyük. Yeni bir İpod Touch alacağım. En kısa zamanda resim ekleyeceğim.
Fiyatım 400-425 arası olmakla beraber, ipod touch'la direk takasda edebilirim. İyi pazarlık yapana indirim yapılabilir.:D
zaten 1. el psp 600TL bide 2. ele 425 TL mi vericem. eğer 325 yaparsan sana ayrıca 3 yıllık mp3 vericem. kabul edersen zile 3 efa bas. yanlışlıkla krem getirdiğin bir dost...
Aha kuzen:D Diğer arkadaşlar espriyi anlamamıştır açıklayayım. 3 defa zile bas; hemen karşı dairede oturuyor kendisi. Krem olayı; İngiltere'den parfüm sanıp getirdiğim kutunun içinden krem çıktı:D:D