Dünyanın Durduğu Gün NİCKYOK'un dediği gibi çok güzel ama sonu bence de biraz eksik kalmış. Hala cevaplanmayan sorular kalıyor film bittiği zaman. Yine de gayet güzel ve sürükleyici bir film nasıl geçtigini anlamadan film bitti. Tavsiye ederim.
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
2 akşam önce 'BURADA OLAN BURADA KALIR' adlı bir film izledim gerçekten çok beğendim fakat romantik komedi tarzında bir film.Bu tip film arayan kişilere kesinlikle öneririm.Başrollerde Cameron Diaz ve Ashton Kutcher var.Ashton Kutcher zaten izlemeye değer!!
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Dünyanın Durduğu Gün NİCKYOK'un dediği gibi çok güzel ama sonu bence de biraz eksik kalmış. Hala cevaplanmayan sorular kalıyor film bittiği zaman. Yine de gayet güzel ve sürükleyici bir film nasıl geçtigini anlamadan film bitti. Tavsiye ederim.
2012: Doom's Day. Süper bir film, 2012'de kıyametin kopacağını gösteren bir film. Yani tabi ne kadar gerçek bilemeyiz ama kıyametin kopuşunu anlatıyor, muhteşem bir film.(Belki 3 yılımız kalmıştır?:D Yok ama 2012'nin sonlarına doğru kopuyor kıyamet. Aralık'ta falan... Yani 4 yıl kaldı :D.)