|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 10/02/2009 : 19:09:25
|
Hem o tarz ( kılıç, kalkan ) hem de bilim kurgu tarzında olursa çok güzel olur. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 10/02/2009 : 19:56:44
|
alıntı: Kyoshi tarafından yazılan:
Ben de 2.Dünya Savaşı meraklısı olarak o yönde her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum.
Operasyon Valkyrie eminim tatmin edici bir film olur...
|
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 10/02/2009 : 20:39:15
|
2. Dünya Savaşı zaten gırla gidiyor.
Enemy at the Gates Tabii 2. Dünya Savaşı ve etrafındaki dönemin diğer boyutları için: Piyanist ve Hayat Güzeldir, izlenesi filmler.
Sadece kılıç kalkan içeren 300 geliyor benim de aklıma. Ama daha iyileri için bknz
Kill Bill Die Hard Görevimiz Tehlike Bourne Serisi Desperado Hellboy da olabilir
Ha, neredeyse unutuyordum, listenin en başına 'Hero' yu ekleyebilirsin. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 10/02/2009 : 23:01:43
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
2. Dünya Savaşı zaten gırla gidiyor.
Enemy at the Gates Tabii 2. Dünya Savaşı ve etrafındaki dönemin diğer boyutları için: Piyanist ve Hayat Güzeldir, izlenesi filmler.
Onları izledim de, çoğu filmi izlediğim için izlemediğim güzel filmler var mı diye bulmaya çalışıyorum. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Konu  |
|
|
|
|