AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Championship Manager 2008 İki Takım Yönetme
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 26/06/2008 :  15:05:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar CM 2008'de iki takım yönetebiliyormuyuz. Biri normal klüp diğeri milli takım olarak. Mesela ben Fenerbahçe'deyim aynı zamanda Türkiye'yi de yönetebilirmiyim ?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 26/06/2008 :  15:18:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanırım yönetebilirsin. CM 03/04 oynarken böyle bir şey mümkündü. 2008'de de değişmemiştir heralde.(:
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 26/06/2008 :  17:47:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bende öyle düşündüm ama büyük başarılar kazanmama rağmen ben başvursamda reddediyorlar.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 26/06/2008 :  17:51:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Malesef, oyunun öyle saçmalıkları var.(: Ne yapsam yaranamıyorum adamlara yahu.(: Tutup benden daha az itibarlı birisini getiriyorlar sonra.(: Olsun hocam, senden iyisini mi bulcaklar, kendileri kaybeder valla.(:
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 26/06/2008 :  18:42:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok takımdan kovulma gibi bir derdim yok. Takımın efsaneleşmiş Teknik Direktörüymüşüm öyle yazıyor. :P Ama gel gör ki Türkiye beni istemiyor orası bana dokundu işte. :)

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000