AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 Çok İlginç dersi anlamak için bir dakika çalışman
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

metallica
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 16/07/2008 :  10:11:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçen Bir zaman televizyona en akıllı türk diye birisi çıkmıştı ve dersi anlamak için bir dakika çalışmanız yeterli dedi çok ilginç öyle değilmi ben 1 dakkada kitabın sayfasını bulamam demekki adam robot.

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 17/07/2008 :  20:16:44  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dersi çalışmayı ne kadar isteyip istemediğimize bağlı.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

3p3tuk4
Üye

İleti 148

İletim - 18/07/2008 :  18:25:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1 Dakika Çalışsak herşey Aklınıza Girse ne Kadar ii olur
Sayfanın En Üstüne Git

6665555
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 13/09/2010 :  01:07:49  Bilgileri Göster  6665555'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
insan bunu başarabilecek potansiyele sahiptir, ama dediğim gibi, bu sadece bir "potansiyel"dir...

The Fall, Fight Club, V for Vendetta, Public Enemies, Waking Life, 21 Grams, How To Train Your Dragon, Amores Perros, Paris J'Taime, New York I Love You, Bin-Jip (3-Iron), A Clockwork Orange, Amelie, Matrix Series, Perfume: The Story of a Murderer, The Fountain, Başka Semtin çocukları, U The Unicorn, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Tanrı Kent, The Dark Knight, Çıldırış, A Beautiful Mind, Requiem for a Dream, Avatar, Step Up 2: The Streets, Ben X, Léon, Apocalypto, Scarface, Babel, Snatch, Hidalgo
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 18/09/2010 :  11:08:56  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1 kere okuyup da aklına kaydetmenin de ötesinde bişey demek ki bu, 1 dakika da 1 sayfa anca okunur çünkü

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000