|
Yazar |
Konu  |
mebula
Üye

Turkey
İleti 186 |
İletim - 15/03/2004 : 14:29:43
|
alıntı: Artist tarafından yazılan:
Cmabridge Üinversitesinde yaipaln bir arşaitrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamiatkadir. Geirsi taamen kamraşadır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir.
Anladınız mı? Alın size düzgünü.
Cambridge Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, bir kelimedeki harflerin hangi sırada dizildiklerini değil, ilk ve son harflerin doğru yerde olmaları önem taşımaktadır. Gerisi tamamen karmaşadır ve yine de sorunsuz olarak okunabilir.
bunu heralde milliyetten okudun ben de okumuştum.... |
bildiğim bir şey var o da hiçbir şey bilmediğimdir |
 |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 15/03/2004 : 21:38:16
|
İnsanlık için çok yararlı bir araştırma yapmış Cambridge Üniversitesi :). Tebrik etmek lazım. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 15/03/2004 : 22:17:31
|
alıntı: mebula tarafından yazılan:
alıntı: Artist tarafından yazılan:
Cmabridge Üinversitesinde yaipaln bir arşaitrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamiatkadir. Geirsi taamen kamraşadır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir.
Anladınız mı? Alın size düzgünü.
Cambridge Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, bir kelimedeki harflerin hangi sırada dizildiklerini değil, ilk ve son harflerin doğru yerde olmaları önem taşımaktadır. Gerisi tamamen karmaşadır ve yine de sorunsuz olarak okunabilir.
bunu heralde milliyetten okudun ben de okumuştum....
Abi yok ben milliyetten okumadım. Bana bir arkadaş e-mail olarak göndermiş benim hoşuma gitti, sizinle paylaşıyim dedim. Nede olsa üzüntüler paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır.   |
 |
|
Turkish_Maldini
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 28/03/2004 : 20:27:07
|
hıhı greçeketn öelymiş süepr |
yardım ederim |
 |
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 28/03/2004 : 21:32:07
|
Odulçka ignlinç... gçekreten de alanışıloyr... |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|