AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Yardım CM3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

---MERT---
Üye

Turkey
İleti 139

İletim - 21/06/2003 :  17:43:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam ya Küçükköysporla başladım oyuna.Transfer Bütçesi 0 TL.Yardıöm edin ilk sezonumu sonuncu olarak bitirdim.Nasıl para kazanıcam biraz yardımcı olun lütfen.Sürekli borca giriyorum.

Köle Yapılan Bir General
Gladyatör Olan Bir Köle
İmparatorluğa Meydan Okuyan
BİR GLADYATÖR...

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 22/06/2003 :  16:35:37  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyuncu sat. OLmazsa takımda transfer bütçesi iste olmazs. Ligde şampiyon ol. Bunlar işe yarmazsa en garantilisi Paralı takıma git.

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git

cyberdal
Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 22/06/2003 :  20:08:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
transferi unut bence ilk yılında yönetim sana tam olrak güvenmedigi icin bütce talbeini red eder... oyuncu kirala, sözleşmesiz ya da bonservisi elinde olan adamlara git...

işbu yazı bir imzadır :P
Sayfanın En Üstüne Git

murataydos
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 23/06/2003 :  16:28:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Transfer edeceğin oyuncunun takımını al ve oyuncuyu kendi takımına bedavaya ver.Ya da serbest kalmış oyunculardan al.Örnek:Mark Kerr'in takımını alıp bedavaya mark Kerr'i getir.
Sayfanın En Üstüne Git

gokhan
Üye

İleti 44

İletim - 24/06/2003 :  11:09:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi para kazanmanın yolu transferden geçer sat bikaç oyuncu kurtul borçlardan hem yönetimin güvenini kazanmaya bak zorlu maçları kazanabilirsen yönetim sana transfer bütçesi verecektir
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 25/06/2003 :  14:04:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cyberdal katılıyorum kesınlıkle bonservısı elınde bulunan oyunculara dal mesela ama sen 2.ligdesin yabancı lamazsın heralde sayet alırsan guardiola war super kıralıklar ıcınde cafer var elazıgsporun yenı transeferı za roberto baraga oynuıyor 1.7-1.8 cıvarında falan gelıyor dene istersen

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000