AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yazarlık Başvurusu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

P0is0N
Üyeliği Klitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/07/2008 :  16:40:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba ben Doğukaan Usta, uzun yıllardır birçok kişinin takip ettiği "Nintendo TR" sitesinde adminlik yapıyordum ama "Nintendo TR" sahibi (Kurzon) tarafından kapandığı için incelemelerimi, tam çözümlerimi ve yabancı sitelerden bulup Türkçeye çevirip denediğim hileleri internet üzerinde yayınlayamıyorum. Araştırma yaparken Oyun Sitesi'ni buldum geçmişi olan güzel, kaliteli ve alanında başarılı bir site olduğunu gördüm. Eğer izin verirseniz yazılarımı burada yayınlamak istiyorum. Yöneticilikde de yardımcı olabilirim çünkü hergün 14 saate yakın bilgisayar başında oturuyorum. Eğer sitede çalışırsam eminim ki bu saat daha da artar. Sabah 8'den, gece 2 veya 3'e kadar çalışabilirim. (Arada ufak ihtiyaç molaları hariç
Yanıtlarınızı bekliyorum...

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 23/07/2008 :  16:58:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yetkili kişiler elbet daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir ancak ben kolaylık olması acısından ön bilgi vereyim.

Sitenin alt kısmında bulunan 'BİZE KATILIN' linkine tıkladığın takdirde, yazarlık için gerekli kriterleri görebilirsin.

Sitenin güncellenmesi açısından, kaliteli yazar ve yazılarına ihtiyac her zaman vardır zaten.
Bir tanıtım yazısı ve başvuru yapmak istediğin yazarlığın kapsadığ bir konuda yazını yazarak gerekli mail adresine yollayabilirsin.

Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/07/2008 :  17:23:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hoşgeldin Doğukaan,

Tony'nin mesajına bir ekleme yapmadan aynen imzamı atıyorum. Ekstradan Bize Katılın sayfasını okuduktan sonra halen başvurunda kararlıysan (ki pek hırslı gördüm seni ;) ) benle de iletişime geçebilirsin hemen. Ayrıntıları konuşuruz.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 25/07/2008 :  11:29:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zehir gibi çocuk vallahi Bence hemen transfer edelim, bonservisi de elinde

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

P0is0N
Üyeliği Klitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/07/2008 :  18:12:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkese teşekkür ediyorum, CrAzY_IVAN acaba mail adresinizi alabilirmiyim? Altuğ Bey bu arada blog sitenizi çok beğendim.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 25/07/2008 :  18:16:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim bloga yorumunuz için.

Şimdi ekliyorum sizi.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu