|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 25/07/2008 : 21:44:46
|
Amore Amore Amore Mio Besame Mucho Bic Runga - Sway (acoustic) Bridget Jones -Rosey - Love Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna (bu ne alakaysa düğünde :)) Cat Stevens - Lady D'arbanville Cat Stevens - Oh Very Young Charles Aznavour - Italiano - Lei (She) Damien Rice - The Blowers Daughter (Closer Soundtrack) Dean Martin & Frank Sinatra - That's Amore Deep Purple - Soldier of Fortune Dido - Aria Dido - Thankyou Elton John - Candle in the Wind Elvis Costello - She Elvis Presley - I Cant Help Falling In Love With You Elvis Presley - Love Me Tender Emma Shapplin - Spente Le Stelle Enya - May It Be (LOTR-OST) Enya - Only One Time (Sweet November) Eric Clapton - Wonderful Tonight Frankie Valli- Can't take my eyes off of you Josh Groban - You're Still You Lamb - My Angel Gabriel Luciano Pav & Friends - Caruso Mario- Let Me Love You Nancy Sinatra - These Boots are gonna Walk all over You noir désir - le vent nous portera Norah Jones - 01 - Don't Know Why Norah Jones - 05 - Come Away With Me Robbie Williams - Rudebox Robbie Williams - She's The One Rolling Stones - Angie Roxette - Anyone Sade - Jezebel Sam Brown - Stop Sting - ShapeOfMyHeart Tina Arena & Marc Antony - I Want to Spend My Lifetime TRISHA YEARWOOD - How Do I Live (From CON AIR) Unchained Melody (Ghost) (Olmazsa ayıp zaten) Wind Of Change
Bahsettiğim albümdeki şarkılar bunlar, hepsi sözlü ama hepsi de süper, tavsiye ederim. Bunun dışında,
JAZZAMOR albümlerini KESİNLİKLE tavsiye ederim, özellikle [Jazzamor] Caught In The Middle.
Sonra bakayım başka, eskilerden gelsin:
Stevie Wonder-I Just Called To Say I Love You :)
Mariah Carey - My All bu da güzeldir... |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 25/07/2008 : 22:06:08
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
alıntı: Hoca_Gaffur tarafından yazılan:
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Sözlerini hiç anlamadığım bir şarkı var; ama o oynamaya yönelik genelde x) Hani benim 50 gram fransam (??!) demeye başlayınca şarkıcı bütün salon ortada tepiniyor, bu yaşıma kadar anlamadım gitti :D
Fransa nerden çıktı. xD Pırasam olmasın o. 
:D Olabilir. Birçok yerde bulguruuum diyorlar, çok az kısmında söylenince AB'ye uyarlanmış halidir diye xP
Bir de "Panda yuva yapmış söğüt dalına"?? x)
Senin kulaklarda bir sorun var galiba. Panda ne arar Türkiye'de manda o manda. xD |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 25/07/2008 : 22:06:27
|
alıntı: Cat Stevens - Lady D'arbanville Cat Stevens - Oh Very Young
Araya bir de 'How Can I Tell You' sıkıştırsak?
Zamfir- Schubert's Serenade
|
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 26/07/2008 : 12:47:02
|
Come What May - Nicole Kidman & Ewan Mcgregor (Moulin Rouge - OST)
Yok böyle bir şarkı...
Portishead şarkıları ayrıca tavsiyedir.
Ekleme soru: Ya bir de gençler sağda solda duyduğum bir şarkı var, yavaş birşey, depresif bir hatun söylüyor, çok değişik bir havası var, yakaladığım sözler: "you left me bla bla bla i can kiss anyone, i can come with everyone, i can love anyone" benzeri birşeylerdi :D
Ekleme cevap:: Buldum "Francesca - Now I Know" imiş... Tavsiye ederim, biraz müstehcen tabii neyse artık. :D |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|