AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 27 Temmuz Metallica Konseri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 28/07/2008 :  23:58:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aramızdan Emin abinin gittiğini gidiyorum. Başka giden varsa Emin abiyle beraber nasıl bir konser olduğunu paylaşabilir mi bizimle?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 29/07/2008 :  00:46:32  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Emil sıcağı sıcağına msn ye ileti olarak yazmış "Metallica konseri süperdi yaa" :) diye ...

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 29/07/2008 :  01:15:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
97 dekine gitmiştim, ah yaz okulu var diye kaçırdık bu konseri =(((

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 29/07/2008 :  02:13:02  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Uni-Rock'a gittiğim için gidemedim bende. :(
Ama duyduklarım/okuduklarıma göre muhteşemmiş, performansları çok iyiymiş. Her ne kadar organizasyona batık deselerde. (Organizasyon hep batık oluyor biz dinleyiciler için sorun yok o açıdan :D )

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 29/07/2008 :  08:49:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya konseri tarif etmek zor.hayatım boyunca bir çok konsere gittim ama ben böle bi konser ben böyle bir performans görmedim.
bu adamlar için öldü diyenler halt etmiş.ölüyü mezarından kaldırır bu adamlar.
organizasyon sıfırdı.ben stada giren ilk 10 kişiden biriydim.en önde yer kaptım.metallicadan önce çıkan alt gruplarda canım çıktı 20.000 kişi üstüne yükleniyor.demirlerle bütün oldum resmen ama işin ilginç yanı metallica çıkınca kimse öne doğru ittirmedi.
sahne şovuyda süperdi özelliklede "one" öncesi (o ne sahneydi öyle bee )
dün sözlüğe baktım 93 konserine gideneler; malesef bu konser 93'den daha iyiydi yorumlarını yapmış.
gerçekten gelmeyenler çok şey kaçırıdı.ayrıca seyircide mükemmeldi.bir ara meksika dalgası yapıldı.(5-6 defa sanırım)
hep bir ağzıdan metallica oley metallica oley metallica oley denildi :D
hatta abartıp 3'lü çekilmeye çalışıldı ama alen olmadığından pek başarılı olmadı :))
kısaca ben hayatımın konserini yaşadım.metallica kısa zamn sonra görüşücez müjdesinide verdi ve kesinlikle seyirciye hayran kaldılar.bunu james Hetfield dizlerinin üstüne çöküp teşekür etmesinden anlayabilirsiniz.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 29/07/2008 :  13:20:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaş 2 gündür boynunu çeviremiyormuş... :D

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000