ARKADAŞLAR FM 2008 DE BJK İLE OYNUYORUM İLK MAÇ FB İLE ONDAN SONRA ŞAMİYONLAR LİGİ MAÇINIDA ALIYORUM(BÜYÜK BİR İHTİMALLE) AMA LİGİN İLK KASIMPAŞAYA YENİLİYORUM KENDİ LAPTOPUMA KAÇ KERE FORMAT ATTIM VE ARKSAAŞIN LAPTOPUNDA BU BAŞARISZLIK SÜRÜYOR AMA ÖNCEDN KANDİ LAPTOPUMADA B ÖYLE BİR YOKTU VE BAŞARILI OYNUYORDUM (SEVİLLA) BİLE YENİYORUM ACELE YERDIM EDİN?
ARKADAŞLAR FM 2008 DE BJK İLE OYNUYORUM İLK MAÇ FB İLE ONDAN SONRA ŞAMİYONLAR LİGİ MAÇINIDA ALIYORUM(BÜYÜK BİR İHTİMALLE) AMA LİGİN İLK KASIMPAŞAYA YENİLİYORUM KENDİ LAPTOPUMA KAÇ KERE FORMAT ATTIM VE ARKSAAŞIN LAPTOPUNDA BU BAŞARISZLIK SÜRÜYOR AMA ÖNCEDN KANDİ LAPTOPUMADA B ÖYLE BİR YOKTU VE BAŞARILI OYNUYORDUM (SEVİLLA) BİLE YENİYORUM ACELE YERDIM EDİN?
yazarken caps lock'u kapatırsanız sevinirim :)
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
Her maçı kazanman mı gerekiyor? Arada büyük kulüpler de küçük takımlara beklenmedik puan kaybeder. Bir taktiğin anında tutmasını bekleme ya da oyun içi yaptığın bir değişikliğin 5 dakika içinde gol getirmesini...
Ve en az 2 taktikle oyna. Rakibe göre seçmelisi taktiklerini. Sonuçta her rakip aynı değil. Kiminin orta sahası serttir, kiminin Martin Palermo'su vardır. Hep sabit taktikle başarı zor kısacası.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir