AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 Stormreaver'a beklerim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 07/08/2008 :  23:10:07  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlarla Stormreaver pvp realm ında Horde karakterlerle oynuyoruz. Realm da daha yeni olduğumuzdan henüz guild de 5 kişiyiz. Olduğunca tanıdık Türk oyuncuları davet etmeye çalışıyoruz. Bekleriz =). Ayrıca Frostwhisper da Ally tarafında birşey isteyen olursa, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Stormreaver- "Arte"

Frostwhisper- "Artemi"

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 31/08/2008 :  23:37:21  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben karazhan'da ally açacağım, orada da oynarsın, aktif adam olmayınca inst yaparsın =)

Bir de bir sorum olacak. Wow'u almayıp BC'yi alarak onun içindeki kod ile yeni bir account yaratabilir miyim, yoksa 70ytl olan wowu da satın almak zorunda mıyım ?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 31/08/2008 :  23:55:05  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Karazhan'da oynayabileceğimi sanmıyorum :). 3. karakter olur, zor olur :). Muhabbet için girerim ama :). Ne dediğini anlamadım alt tarafta :). Ek paketle yeni account yaratamazsın, ilk oyunu alman lazım.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/09/2008 :  00:24:33  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüh yahu =) 19Ytl'lik bc ekinden açabilirim diye düşünmüştüm. 70'liğin yolu gözükü :) İnternetten 2. el serial vb. şeyler duydum, güvenilir bir yer biliyor musun?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 01/09/2008 :  22:39:27  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
19ytl'lik Bc eki nedir yahu? Burning Cruisade 70ytl değilmiydi? gerçi ucuzlamış diye duydum. Ben geçen sene başladım oyuna. Oyun 40ytl idi. Sonra lvl60 a gelince 70ytl lik Bc ek paketini almıştım. İnternetten Blizz'in sitesinden direk cd-key almakta mümkün bildiğim kadarıyla. Tabi oyunu paşa paşa indireceksin :). Onun dışında 2. el herhangi birşeye güvenme derim :). En azından yüz yüze görüşmeden yapma bunu.
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 16/11/2008 :  12:32:43  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu halen oynayan var mı hem aranızda hem tüm forumda? Varsa nerede bu arkadaşlar? Neden hiç kimsenin ismi "Rıza, Hamdi, Mustafa" değil de "Eowyn, Dark Warrior, Guardian of light", e ben nasıl anlıcam kim Türk kim değil?

=)

Dip not: Falamir olarak geziyorum bende.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000