|
Yazar |
Konu  |
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 07/08/2008 : 23:10:07
|
Arkadaşlarla Stormreaver pvp realm ında Horde karakterlerle oynuyoruz. Realm da daha yeni olduğumuzdan henüz guild de 5 kişiyiz. Olduğunca tanıdık Türk oyuncuları davet etmeye çalışıyoruz. Bekleriz =). Ayrıca Frostwhisper da Ally tarafında birşey isteyen olursa, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Stormreaver- "Arte"
Frostwhisper- "Artemi" |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 31/08/2008 : 23:37:21
|
Ben karazhan'da ally açacağım, orada da oynarsın, aktif adam olmayınca inst yaparsın =)
Bir de bir sorum olacak. Wow'u almayıp BC'yi alarak onun içindeki kod ile yeni bir account yaratabilir miyim, yoksa 70ytl olan wowu da satın almak zorunda mıyım ? |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 31/08/2008 : 23:55:05
|
Karazhan'da oynayabileceğimi sanmıyorum :). 3. karakter olur, zor olur :). Muhabbet için girerim ama :). Ne dediğini anlamadım alt tarafta :). Ek paketle yeni account yaratamazsın, ilk oyunu alman lazım. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/09/2008 : 00:24:33
|
Tüh yahu =) 19Ytl'lik bc ekinden açabilirim diye düşünmüştüm. 70'liğin yolu gözükü :) İnternetten 2. el serial vb. şeyler duydum, güvenilir bir yer biliyor musun? |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 01/09/2008 : 22:39:27
|
19ytl'lik Bc eki nedir yahu? Burning Cruisade 70ytl değilmiydi? gerçi ucuzlamış diye duydum. Ben geçen sene başladım oyuna. Oyun 40ytl idi. Sonra lvl60 a gelince 70ytl lik Bc ek paketini almıştım. İnternetten Blizz'in sitesinden direk cd-key almakta mümkün bildiğim kadarıyla. Tabi oyunu paşa paşa indireceksin :). Onun dışında 2. el herhangi birşeye güvenme derim :). En azından yüz yüze görüşmeden yapma bunu. |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 16/11/2008 : 12:32:43
|
Oyunu halen oynayan var mı hem aranızda hem tüm forumda? Varsa nerede bu arkadaşlar? Neden hiç kimsenin ismi "Rıza, Hamdi, Mustafa" değil de "Eowyn, Dark Warrior, Guardian of light", e ben nasıl anlıcam kim Türk kim değil?
=)
Dip not: Falamir olarak geziyorum bende. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|