organizyon masrafları devletin cebinden gidiyor ama bilet fiyatlarıyla, turizm gelirleri vs.. ile fazlasıyla kapatıyor :)
Not: TRT 3 ün spor programını hiç mi hiç beğenmediğimi belirtmek istiyorum eminim benimle aynı görüşte olanlar vardır. Sırf voleybol basketbol futbol. İnsaf yani sanki normalde çok izleyemiyormuşuz gibi.
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
lenin dediğinde haklılık payı var çünkü trt 3 çok boş bir kanal :D Normal zamanlarda 100 yıllık spor faaliyetleri vb. şeyleri banttan gösteriolar. Anca böyle zamanlarda işe yarıo onuda beceremior. Bu arada hangi 3 kanal veriyor Tony? Ben birtek eurosport ve trt3 biliyorum
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın