|
Yazar |
Konu  |
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 14/08/2008 : 15:33:18
|
Malesef..
Suan TRT 3 de ABD-YUN maci var.. |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 14/08/2008 : 16:03:38
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
Phelps demişken, adam için altın madalya kazanmak sorun değil, 8 tane kazanmak hiç sorun değil. Tek problem arka arkaya gelmesi, kısa bir sürede birçok dalda yarışacak. Ki elemeleri falan da var. Kısacası güçlü olmasının dışında enerjisini eşit yayabiliyor. 200m kurbağalamada elemeleri izliyorum, dün hıncahınç geçen bir mücadelede altın almış... Yorgun gözüküyor, 3 sırada seyrediyor. Son 50ye geliyoruz hala 3. Son 25'te ufacık bir atak ile hemen fark açıyor ve 1. oluyor. Bu adam insan değil...
bu gün hürriyet gazatesinde adamın yediği yemekleri öğünleri yazmışlar.günde 12.000 kalori alıyomuş bu adam.enerjisini siz düşünün.
bizim sporcularımızda tam bir hayal kırıklığı.ata sporumuz dedğimiz güreşte bile doğru düzgün bir şey yapmadık.
aslında buna şaşmamak gerekir.dikkat ederseniz abd,çin,avrupa ülkeleri spor eğitimini okullarda vermeye başlıyor.nerdeyse ülkelerindeki her okulda yüzme havuzları,çeşitli spor dallarına ait salonlar var.küçük yaşta okullarda başarılı olacakları spor dallarına yönlendiriliyor gençler. bununda meyvasını olimpiyatlar gibi büyük organizasyonlarda alıyolar.
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 15/08/2008 : 01:33:11
|
Kabil hocam haklısın... Ama bunun 2 nedeni var; 1)Devlet daha okullarda hademe çalışıtıramazken havuzun giderlerini nasıl karşılasın? 2)Bizlerin özellikle futboldan olmak üzere, futbol, basketbol ve voleyboldan başka hiç bir şeye ilgi göstermemesi... İlgi göstermemiz içinde olimpiyatlarda güzel ve ilgi çekiçi skorlar lazım... Fakat onlarıda elde edemiyoruz. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 15/08/2008 : 08:40:59
|
alıntı: Lenin tarafından yazılan:
Kabil hocam haklısın... Ama bunun 2 nedeni var; 1)Devlet daha okullarda hademe çalışıtıramazken havuzun giderlerini nasıl karşılasın? 2)Bizlerin özellikle futboldan olmak üzere, futbol, basketbol ve voleyboldan başka hiç bir şeye ilgi göstermemesi... İlgi göstermemiz içinde olimpiyatlarda güzel ve ilgi çekiçi skorlar lazım... Fakat onlarıda elde edemiyoruz.
1. maddeye karşılık. devlet oto baka para harcayacağı yerde okullara haracaya bilir bu paraları. hepinizin bildiği gibi ülkemizde camilerin su,elektirik,doğalgaz vs. giderleri bedava ama okullarda böyle birşey yok.hatta ve hatta okul yaptıran hayır sever vatandaşlardan yüksek vergide alınıyor.bu yüzden artık insanlar okul bile yaptırmıyor ama bir adam çıkıp cami yaptırsın üstne nerdeyse adama para verecekler.sanki çok cami lazımdı bu ülkeye.evimin etrafından 5-6 tane camii var.
2. maddeye karşılık. öğrencilere diğer sporları yapması için fırsat tanınmıyorki.devlet öğrenclerin bu sporları yapacakları tesisler yapacak ki öğrenciler bu sporlarla tanışıp yapsınlar. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 15/08/2008 : 19:40:22
|
Evet Elvan Abeylegesse olimpiyat ikincisi oldu...Onu yürekten kutluyorum. |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |