|
| Yazar |
Konu  |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 05/09/2008 : 13:16:12
|
alıntı: Lenin tarafından yazılan:
Aman DevOs üyeleri beni kurtarmaya gelene kadar envai çeşit parçaya bölünür artık :D Nede olsa kanında var. DevSo DevSoS DevOSS DevSSOS ... Bölünmeden çabuk çabuk koşa koşa gelin:D
bölündü bilem. osko'yu kurdum.  |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 05/09/2008 : 13:17:26
|
| Biz monarşik bir site olarak (Bknz: --->BOSS) bu tip devrimci hareketlere karşıyız kardeşim. Hepinizin başı tez gide... |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 05/09/2008 : 13:18:40
|
Biz bu yola bunları bilerek çıktık.  |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
 |
|
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 05/09/2008 : 14:10:50
|
Yer: The World Bar Tarih: 04/09/2008 – 21:30 Görev adı: Lağım Faresi
Sayın İnter_23;
Emir verdiğiniz üzere, ajanlık görevime bugün itibariyle başladım. İşe ilk önce Çılgın İvan'ı takip etmekle başladım. Kendisi 22.09 saati itibariyle ofisinde ayrıldı ve Zırhlı Audi A8'i ile Taksim'e doğru seyir aldı. Bende kendisini şahsi arabamla takip etmeye başladım. Bir süre sonra da Taksim sapağından döndü ve The World Bar'ın önünde aracını durdurdu. Barın içine 5 güvenlik görevlisiyle birlikte girdi. Bende iyi bir yere siper alarak etrafı kolaçan etmeye koyuldum. 10 dk sonra barın önüne son model arabalarla OS'un yöneticileri gelmeye başladı. Fakat dikkatimi çeken birşey vardı. O da barın açık olan kapısında ' on day ' yazılı olmasıydı. Bu ayrıntı üzerinde fazla takılmadım ve olay yerini inceleme devam ettim. Saat 00:00'a gelirken bar kapatılmaya ve gençler çıkmaya başladı. Kapı kapatıldığında gözlerime inanamadım, daha demin dikkatimi çeken ' on day ' yazısı kapı kapatıldığından dolayı, barın ismi olan ' The World Bar' yazısı ile birleşti ve ortaya ' The world baron day' yazısı ortaya çıkmıştı. Bu demek oluyordu ki o gün ' DÜNYA BARONLAR GÜNÜ' idi ve içeride yöneticiler bize karşı hain plan hazırlıyor olabilirlerdi. Harekata geçmenin tam vaktiydi, içeri girmem lazımdı fakat lazerli güvenlik sistemleri vardı. Benimde aklıma hemen iso_demiro geldi. Hemen kendisiyle bağlantı kurdum ve bu sistemi hacklemesini söyledim. Ama kendisi sağolsun, barı değil de yanlışlıkla Pentagon'un güvenlik duvarını kırmış. Bende iş başa düştü diyerek belediyeden çaldığım kanalizasyon haritası yardımıyla ilk bulduğum mazgaradan atladım ve barın içindeki tuvaletlerden birisinden çıkmayı başardım. Fakat burada az kalsın biyolojik saldırıya maruz kalıyordum. İçerideki garsonlardan birisini hallederek kıyafetlerini giydim ve Lenin ile Çılgın İvan'ın bulunduğu masaya yöneldim. Ve duyduklarıma inanamadım, Lenin meğersem onların ajanıymış ve bizi yanlış yere yönlendirmek için görevlendirilmiş. Bize ' Yöneticilerin eline düştüm, çabuk yardımıma gelin' diye yardım isteyecek ve biz oraya gittiğimizde hain bir pusuya düşülecektik. Daha planlarını dinlemeyi düşünürken Krocanları gördüm ve onlara yöneldim. Tam gazozlarına zehir atacakken polis sirenleri duyuldu ve her biri bir yere saklandı. Bende kimliğimin belirlenmemesi için içeri girdiğim yerden dışarı çıkmak zorunda kaldım…
Şimdilik raporlarım bu kadar. Sana hafta da bir bu şekilde rapor göndereceğim.
Senden 2 ricam var. 1. Lenin'in işinin halledilmesi. 2. Malum olarak kanalizasyondan çıktığımdan dolayı temiz elbiselere ihtiyacım var.
Küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öperim.
SCRAMBLER..
Not: Kestane kebap, acele cevap   
|
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 05/09/2008 : 14:59:38
|
İntikam...  |
Mustafa Kemal ATATÜRK
 |
|
Konu  |
|
|
|
|