|
| Yazar |
Konu  |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 05/09/2008 : 17:55:40
|
OS için iftar vakti  |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 05/09/2008 : 17:56:46
|
Ooo iyi ya, baya acıktım zaten. :P
Edit:Konuya kilit ne zaman gelecek acaba.İddiaya girelim mi ? :P |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 05/09/2008 : 18:16:05
|
| Bilemiyorum:D Beni bir o tarafa bir bu tarafa atıp duruyorsunuz... Kafam bozuldu her an kilit gelebilir:D |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 05/09/2008 : 18:21:59
|
alıntı: inter_23 tarafından yazılan:
Herşeye rağmen güzel bir senaryo olmuş, görevini başarıyla tamaladın. Seni tebrik ediyorum. Yeni üstlerin yolda, bir kaç saate elinde olur. Lenin'e ise mükemmel bir suikast planım var, lakin tek çıkmıyor dışarı. Korumlarının arasından nişan alamıyorum. Bir kere ıskalarsam daha dışarı çıkmaz ondan dolayı, sakin ve sabırlı bir şekilde bekleyeceğiz...
Not : İyi sardı bu ya =)
Emrinize amadeyim komutanım...
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
Ben pentigon duvarını filan hacklemedim onlar beni hackledi. :D ayrıca ben sizin yanınıza geldim ve emirlerinize hazırım inter komadndanım 
Hoşgeldin iso, önümüzde çetin çatışmalar olabilir, uykusuz gecelerin başlayabilir, ailen için üzülmeye başlayabilirsin. Fakat hepimiz bir amaç uğruna burada bulunmaktayız ve buna ne pahasına olursun olsun ulaşacağız. Tüm bu sıkıntılar seni korkutmasın, ağlatmasın. Sen daha çaylak sayılırsın, bu yüzden ilk görevin ofisimizin temizlik, bulaşık işleri vs. vs. Fakat daha sonra seni zorlu görevler bekliyor. Kendini herşeye hazır tut.. Kal sağlıcakla...
|
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|