AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Krocanlara Tepki
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 58

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 07/09/2008 :  01:57:03  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Biz birbirimize düştük anında Tayyip,Aydın Doğan'a çattı.Acaba devam edersek bölünmüşlük yüzünden kontrol edemediğimiz dengeler ülkeye neler yapacak.Acilen iki tarafın şartlarını açıklamasını ve şartlar arası uzlaşının aramızdan oluşturulacak bir üst mecliste sağlanmasını talep ediyorum.

Tam manifesto oldu ya:)

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 07/09/2008 :  14:10:47  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Komutanım,bugün pencereden girip ses kaydeciyi alıp çıktım.krocanlar bize bir suikast yapacaklarmış.Bugün basacağımızı öğrenim kapıya bomba kurmuşlar.Bende pencereden girdiğim için patlamadı.Şimdi aynı planı onlara havale ettim.Telefonla krocanları arayıp arayıp Yardımcı Altuğ'nun sesini taklid ettim.Plan iptal oldu.Bombayı etkisiz hale getirdim Bu akşam yeniden toplanalım dedim.İnandı sazanlar Ve altuğnun evine gizlice girip her zaman içtiği ilacına uyku ilaçı kattım ve saklandın.5 dakika sonra öğle yemeği için geldi.Yemeği yedi.ilacını içnti.Tam çıkacakken uyksu geldi ve koltuğa uzandı.Bende altuğ abiyi alıp bizim toplantı yerime kaçırdım(krocanlar arayıp birşey söylemesin diye)Ve bir sandalyeye bağlayıp ağzına bant yağıştırdım.u an krocanlar diğer yönetcilere haber verdiniğini duydum.Bir yerde buluşup oraya gideceklerdi.Bugün siviller için izin günüydü.
Bu zekice planımın ardından emirlerinizi bekliyorum komutanım

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 07/09/2008 :  14:19:19  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizi davet ediyoruz. Altuğ'un yerine. Gelin ve sonunuzla karşılaşın!!!

Anti-Dev

http://img82.imageshack.us/img82/4787/06092008027tc3.jpg
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 07/09/2008 :  14:43:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ahahah.Mekanı güzelmiş.Mafya babasına uygun bi yer.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 07/09/2008 :  14:49:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Altuğ Parfümleri :D Ahahaha :D

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 58 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa