Biz birbirimize düştük anında Tayyip,Aydın Doğan'a çattı.Acaba devam edersek bölünmüşlük yüzünden kontrol edemediğimiz dengeler ülkeye neler yapacak.Acilen iki tarafın şartlarını açıklamasını ve şartlar arası uzlaşının aramızdan oluşturulacak bir üst mecliste sağlanmasını talep ediyorum.
Tam manifesto oldu ya:)
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Komutanım,bugün pencereden girip ses kaydeciyi alıp çıktım.krocanlar bize bir suikast yapacaklarmış.Bugün basacağımızı öğrenim kapıya bomba kurmuşlar.Bende pencereden girdiğim için patlamadı.Şimdi aynı planı onlara havale ettim.Telefonla krocanları arayıp arayıp Yardımcı Altuğ'nun sesini taklid ettim.Plan iptal oldu.Bombayı etkisiz hale getirdim Bu akşam yeniden toplanalım dedim.İnandı sazanlar Ve altuğnun evine gizlice girip her zaman içtiği ilacına uyku ilaçı kattım ve saklandın.5 dakika sonra öğle yemeği için geldi.Yemeği yedi.ilacını içnti.Tam çıkacakken uyksu geldi ve koltuğa uzandı.Bende altuğ abiyi alıp bizim toplantı yerime kaçırdım(krocanlar arayıp birşey söylemesin diye)Ve bir sandalyeye bağlayıp ağzına bant yağıştırdım.u an krocanlar diğer yönetcilere haber verdiniğini duydum.Bir yerde buluşup oraya gideceklerdi.Bugün siviller için izin günüydü. Bu zekice planımın ardından emirlerinizi bekliyorum komutanım