AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oyun Önerisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 04/09/2008 :  11:44:38  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sistemime uygun, yakın zamanda çıkmış önerebileceğiniz güzel oyunları buraya yazabilirseniz bana rehberlik etmiş olursunuz. Şu sıralar deli gibi inceleme okuyorum "Hah! Şunu alayım." dedikten beş dakika sonra fikrim değişiyor. Burdan en azından birde size sorayım dedim.

Intel Core 2 Duo Cpu T7250 2GHz
3Gb Ram
Ati Mobility Radeon HD 2400 XT 128 mb ekran kartı ama paylaşımlı 1,5gb a kadar çıkabiliyor...

Assassins Creed tarzı olursa daha iyi olur.

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 04/09/2008 :  17:36:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Time Shift olabilir.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 04/09/2008 :  19:10:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Crysis olabilir.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 06/09/2008 :  03:21:13  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Crysis'i oynamışlığım var. Time Shift'i araştırdım, hoşuma gitti, yakın zamanda arşivime katacağım. Şimdilik Call of Duty: Modern Warfare ile idare ediyorum :). Üstteki iki oyun gibi, diğerler türdeşlerinden farklı olan oyunlar biliyorsanız önerilere açığım :).
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 06/09/2008 :  11:55:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Major hocam, Beowulf'u denemediysen denemeni tavsiye ederim. God Of War ile Prince Of Persia karışımı tadında bir oyun. Grafikleri de güzel gibi. Mekan ve karakterlerin tasarımını cidden beğendim, gerçeğe yakın olmuş. Ben beğendim, denemeni tavsiye ederim.:))
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 06/09/2008 :  15:37:08  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Onu da oynadım :). Ps3 tadında hemde :).
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000