|
Yazar |
Konu  |
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 07/09/2008 : 04:19:16
|
Armenians were defeated by the Turks. xP
Soykırım varsa bu macta vardır, gerisi yalan.. 
Dostluk falan hikaye, gördük İstiklal Marşımız okunurken neler yaptıklarını. Onlara yakışan da buydu zaten, neyse biz cevabımızı sahada verdik, 42bin kişi nasıl susturulur gösterdik..
Umarım Belçika'yı da geçerek 2 de 2 ile yolumuza devam ederiz.. |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 07/09/2008 : 11:33:02
|
Ermeniler ıslıkladılar da, bakalım bizimkiler ne yapacak:D Ama maçın genelinde taraftar başka bir taşkınlık yapmadı. Ben daha kötü şeyler bekliyordum açıkcası. Her şeyden önce çok güzel bir başlangıç oldu. Parker hocamında dediği gibi Belçika'yı da devirirsek çok önemli bir avantaj olacaktır bizler için. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 07/09/2008 : 11:33:07
|
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Armenians were defeated by the Turks. xP
Soykırım varsa bu macta vardır, gerisi yalan.. 
Dostluk falan hikaye, gördük İstiklal Marşımız okunurken neler yaptıklarını. Onlara yakışan da buydu zaten, neyse biz cevabımızı sahada verdik, 42bin kişi nasıl susturulur gösterdik..
Umarım Belçika'yı da geçerek 2 de 2 ile yolumuza devam ederiz..
Evet kesinlikle katılıyorum fakat cevabımızı sahada oynadığımız futbolla değil aldığımız sonuçla verdik.Tabi burada herhangi bir eleştiri yapmıyorum.Orada maç kazanmak kolay değil.Oyuncularımızın da tedirgin olduğu ilk yarıda belliydi.Fakat burada kesinlikle kazanmak önemliydi.İyi oynamış,kötü oynamış hiç önemli değil bu tip maçlarda hatice değil netice ilerisi için daha önemlidir. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 07/09/2008 : 14:16:27
|
keh keh sana katılıyorum serkan abicim keh keh  bu arada baba sponsorda süperdi xD |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 07/09/2008 : 17:01:27
|
Köpekten post ermeniden dost olmaz. Güzel oynamasakta yendik ermenileri. İnşallah Belçikayı da yenerek, iyice rahatlarız. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|