AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia The Sands of Time
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

zorbaz06
Üye

İleti 2

İletim - 23/01/2007 :  18:36:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkadaşlar ben şuan prınce of persıa-the sands of tıme oynamaktayım ama daha %2 de takıldım bu ilk saveden sonraki uçurum nasaı atlanıyor kaç gündür beceremedim lütfen yardım edinnn....
Sayfanın En Üstüne Git

Tuğer
Üye

İleti 3

İletim - 29/01/2007 :  23:50:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
@zorbaz06

Hatırladığım kadarıyla o kısımda duvarda yürümen gerekiyor. Duvara paralel(e yakın) ve bitişik konumda ilerlerken farenin sağ tuşuna basılı tutacak ve karşıya geçeceksin.
Sayfanın En Üstüne Git

minatour
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 27/03/2007 :  22:10:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben oyunun son bölümüne geldim yani farah kuyudan asagı düştü ve ben kurtaramadım adamları öldürdükten sonra intro giriyor fakat devam edemdeden oyun kendini kapatıyo vezirle savasamadan.oyundaki exe dosyalarından birine bakmamı yazıyo ama çözzemedim yardım ederseniz sevinirim.

MİNATOUR
Sayfanın En Üstüne Git

şuayb
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 01/04/2008 :  19:10:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar prince of persia sand of time'da 5.bölümü kaydettikten sonra bi binada kız yaratıklarla savaşıyo sonra ben giriyorum uzun boylu mavi tekkeli yanıp sönen gözlü yaratık hariç diğerlerinin öldürüyom ama o uzunu öldüremiyorum vuruyorum vuruyorum ölmüyo nasıl ölldörecem yardım ederseniz sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 13/04/2008 :  16:20:09  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o uzun mavilinin ustune tırmanıp space le vurduktan sonra 2 farklı kombo hareketi yaparsan ust uste ölür
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000