AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Bayram Kartı :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/09/2008 :  22:56:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani tabii haklısın iradeli ve sert bir karar olmuş ama tamamen kendini "kapatman" gerekmiyor. Böylesi bir karar alabiliyorsan, örneğin haftada 1 saat internet gibi bir molayı da aşmama iradesini gösterebilirsin. Demek istediğim ürkütmeyin kendinizi ÖSS ile bu kadar. Ama sıkı çalışmak kesin sonuç getirir evet.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/09/2008 :  00:48:54  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de öyle diyorum; ama günde yarım saatten sonrasını bünye kaldırmıyor. Alerji başlıyor =D

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 27/09/2008 :  22:53:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İki yıl tamamen internetten uzak kalmak imkansız bence:D Zaten bir süre sonra istesende istemesende haftada 1-2 saatten fazla açamıyorsun interneti. Şahsen benimde 2 yılım var ÖSS'ye. Hafta içi zaten 10 dk açıp kapatıyorum. Etüttü ödevdi zarttı zurttu derken, zaman kalmıyor. Haftasonu ise saat 5'e kadar etüt oluyor ki zorlarsan 7'ye kadar yolu var. Valla bugün etütten kaçamak yaparak zar zor bir buluşma yaptık arkadaşlarla. Ramazan bitmeden Bursa'da oturan biri olarak bir hacıvat karagöz izlemek lazımdı yani:D Çokta güzel oldu valla :D

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 30/09/2008 :  09:07:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüm İslam aleminin ve OS halkının bayramı kutlu olsun.
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 03/10/2008 :  15:12:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu akşam saat 18.30 arabasıyla eve dönüyorum ^_^ Yoğun ders çalışma temposu ve OS halkına geri dönüş yani :)

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000